BOVAG

20-08-2007
BOVAG Ledenwinkel levert producten Novatio

De BOVAG Ledenwinkel sloot onlangs een overeenkomst met het Belgische Novatio, leverancier van hoogwaardige onderhouds- en reparatiemiddelen. Daarmee krijgt BOVAG Ledenwinkel het exclusieve recht om deze producten in Nederland te leveren.

Novatio is al vertegenwoordigd in een groot aantal Europese landen, en in Malesië en Australië. Tot dusver waren hun producten echter nog niet in Nederland beschikbaar. Dat verandert dus door de samenwerking met BOVAG Ledenwinkel.

Deze samenwerking zorgt voor een zeer waardevolle uitbreiding van ons gamma, zegt Jan Dijkstra, directeur van BOVAG Ledenwinkel. Novatio levert zeer hoogwaardige en innovatieve producten, waar ook de Nederlandse mobiliteitsbranche veel voordeel mee kan behalen. Mij spreekt in het bijzonder aan dat zij zich bij het (door)ontwikkelen van hun producten sterk laten leiden door de uitdagingen waar professionals in de praktijk tegenaan lopen.

Novatio biedt een uitgebreid programma van lijmen en afdichtingen, reinigers en ontvetters, smeermiddelen, elektrische en niet-elektrische verbindingen, oppervlaktebescherming en -behandeling, additieven en epoxys en coatings.

De BOVAG Ledenwinkel (www.bovagledenwinkel.nl) verkoopt producten en diensten en bundelt de inkoop voor 11.000 BOVAG-leden in 13 branches in de mobiliteitsretail.

Novatio Belgium NV (www.novatio.com) levert sinds 1978 een breed spectrum aan middelen voor onderhoud en reparatie. Hun klantenkring bestaat onder meer uit onderhoudstechnici, carrosseriebouwers, schadeherstellers, elektrotechnici en, uiteraard, autobedrijven. Voor Novatio zijn concrete problemen die in de onderhouds- en reparatiepraktijk blijken dé motor om te zoeken naar nog betere, duurzame en unieke oplossingen.

Bert Vissers (links), algemeen directeur van Novatio Belgium NV, en Jan Dijkstra (rechts), directeur BOVAG Ledenwinkel, ondertekenen het samenwerkingscontract.

.

Datum: 20-08-2007