Inbellen.org klaar om inbelabonnees van Het Net over te nemen

20/08/2007 17:09



Inbellen.org



20 augustus 2007- KPN heeft aangekondigd de internet-inbellijnen van onder andere Het Net te sluiten. Met deze unieke stap wil het telecombedrijf ca. 900.000 'kleingebruikers' van internet ertoe bewegen een ADSL-aansluiting te nemen. "Absoluut niet nodig", aldus de exploitant van inbelprovider inbellen.org. "Iedereen met een standaard KPN-aansluiting kan op internet blijven inbellen. Overstappen kan vandaag nog, en zonder lastige aanmeldprocedures."

De 900.000 gebruikers die via een KPN-account inbellen op internet moeten op zoek naar een alternatief. Een ADSL-aansluiting is een dure oplossing voor diegenen, die slechts een paar uur per maand op het internet surfen. Voor die grote groep is er echter een kant-en-klaar alternatief: inbellen via het telefoonnummer 06760-01234. De gebruiker betaald het normale KPN tarief en het lokale gesprekstarief.

Inbellen via Inbellen.org is per direct en zonder rompslomp mogelijk. Gebruikers die al in het bezit zijn van een modem kunnen hun overstap van KPN naar www.inbellen.org in enkele minuten regelen. Geen contracten, geen moeilijke vragen en de belkosten worden als vanouds via de tweemaandelijkse KPN-factuur verrekend. Om de service betaalbaar en eenvoudig te houden biedt inbellen.org geen e-mailaccounts. Gebruikers die op zoek zijn naar een gratis e-mailaccount vinden op de site www.inbellen.org nuttige tips.





http://www.inbellen.org