Gezonde chips bestaan


WADDINXVEEN, 20070820 -- Vanaf komende maand is FastFruit Apple chips verkrijgbaar bij schoolcateraar Arron Fresh. Hiermee wil Arron Fresh wederom een stap zetten in de richting van een verantwoorde schoolcatering. Arron Fresh is het snelst groeiende gezonde cateringconcept binnen het middelbaar onderwijs in Nederland. Arron Fresh staat voor verantwoorde voeding, leerlingen bewust maken van wat ze eten en uiteraard een gezonde balans tussen prijs en kwaliteit. Tevens heeft het zusterconcept van Arron Fresh, Arron Automatics, FastFruit Apple chips opgenomen in haar assortiment. Arron Automatics plaatst vending automaten bij bedrijven, scholen en instellingen op basis van full service.

FastFruit is fruit maar dan anders. Hét antwoord op de steeds toenemende vraag naar verantwoorde tussendoortjes. Mensen zoeken steeds meer naar balans in het voedingspatroon. Deze ontwikkeling heeft als basis gediend voor de ontwikkeling van FastFruit Apple Chips.

FastFruit Apple Chips zijn gezonde chips.
Apple Chips zijn bereid uit de speciaal geselecteerde Fuji appels. Honderd procent natuurlijk, vetvrij en geen suikers toegevoegd. De appels worden op een speciale manier gedroogd zodat alle aanwezige voedingstoffen bewaard blijven. Je eet gewoon een appel...maar dan anders.
FastFruit Apple Chips zijn puur natuur en hebben een crispy bite met behoud van smaak.
Verkrijgbaar in de smaken Original, kaneel en vanaf 1 september ook Berries (rood fruit) deze zijn verpakt in een handige hersluitbare koker van 25 en 50 gram, daarnaast in zakjes van 10 gram