Ingezonden persbericht


Amersfoort: 15 augustus 2007

VETERANEN TENNISSERS STRIJDEN IN VELP OM NATIONALE TITEL

Tennispark TV Beekhuizen decor van Nationale Veteranen Kampioenschappen

De gravelbanen van TV Beekhuizen staan van maandag 20 tot en met zondag 26 augustus voor het derde achtereenvolgende jaar in het teken van de Nationale Veteranen Kampioenschappen. Deze week doen ongeveer 300 tennissers een gooi naar de nationale veteranen titel in het enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbelspel. Bij de heren wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën van 35+ tot en met 85+. De dames spelen in de categorieën 35+ tot en met 75+.

Deelnemers

Op de deelnemerslijst van de Nationale Veteranen Kampioenschappen staan veel bekende namen. Onder de deelnemers bijvoorbeeld Carin Bakkum (45+) en Nora Blom (55+). Bakkum en Blom wonnen in de leeftijdscategorie 45+ en 55+ de gouden plak tijdens de individuele wereldteamkampioenschappen veteranen in april. Ook Niels de Kok doet een gooi naar het kampioenschap. Hij won in april samen met Hans van Scheppingen een zilveren plak bij het wereldkampioenschap voor landenteams. De volledige deelnemerslijst staat op knltb.nl.

Workshop Tennis en Gezondheid

Dinsdag 21 augustus verzorgt fysiotherapeute Claire Verheul in samenwerking met bondsarts Babette Pluim een workshop 'Tennis en Gezondheid'. Voor een plezierige beoefening van de tennisport verdient dit onderwerp, zeker bij de oudere veteranen, extra aandacht. Iedereen kan gratis aan deze workshop deelnemen.

Speeltijden

Alle wedstrijden beginnen dagelijks om 10.00 uur. Zaterdag 25 en zondag 26 augustus worden de (halve) finales gespeeld, die eveneens om 10.00 uur beginnen. U bent op alle dagen van harte welkom en de toegang tot de wedstrijden is gratis. Het wedstrijdverloop is ook te volgen via knltb.nl.