Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Zutphen -  Tienermoeder en baby vermist                   |
De politie onderzoekt de vermissing van de 16-jarige Rahima Jhorai en haar ruim twee weken oude dochtertje Ferenza. De jonge moeder woonde in Zutphen en heeft zaterdagochtend 18 augustus 2007 die plaats met haar dochtertje verlaten.

Uit onderzoek is inmiddels gebleken, dat zij met de baby in de vroege ochtenduren vanaf het NS-station Zutphen naar Arnhem is gereisd waar beiden omstreek 07.30 uur nog zijn gezien. Sindsdien is niets meer van hen vernomen.

De politie sluit niet uit dat beiden direct daarna of in de loop van de dag naar Rotterdam zijn gereisd waar familie en kennissen wonen. Tot op heden is ze daar niet aangetroffen.

De moeder is een Surinaams/Hindoestaans meisje, 1.60 meter lang en droeg bij haar vertrek haar lange zwarte haren in een staart. Ze was gekleed in een lange zwarte winterjas, een zwarte trui, een witte Y broek en droeg zwarte teenslippers.

De baby werd vervoerd in een oranje/grijze maxi-cosi op wielen (een zogenaamde maxi-taxi).

Degenen die weten waar de 16-jarige met haar baby thans verblijft of hen na zaterdagochtend 07.30 uur nog ergens hebben gezien, wordt verzocht te bellen met de politie in Zutphen via 0900-8844.


---

NB