Studenten brengen Eurekaweek op de radio


ROTTERDAM, 20070819 -- De studenten van Campus doen op Megastad FM vanaf maandag 20 augustus dagelijks verslag van de introductiedagen in Rotterdam, beter bekend als de Eurekaweek. De uitzendingen zijn dagelijks te beluisteren op Megastad FM via de ether op 93.9FM tussen 21:00 en 22:00.

Campus is een radioprogramma voor en door studenten in Rotterdam. Alles wat te maken heeft met studeren in Rotterdam wordt behandeld. Dit varieert van wonen op kamers tot uitgaan en van bijbaantjes tot adviezen bij studieproblemen. Het programma is het resultaat van een samenwerking tussen Megastad FM en de Erasmus Universiteit Rotterdam en wordt gemaakt door een groep enthousiaste studenten.

Na een kort zomerreces zullen de studenten van Campus hun programma aanstaande maandag weer voortzetten. Door middel van reportages en interviews zal verslag gedaan worden van hoe duizenden nieuwe studenten de stad Rotterdam leren kennen. Hun ervaringen en die van de eerstejaars zijn dagelijks te horen van 21.00 tot 22.00 uur in de Campus Eurekaweek special op 93.9 Megastad FM.

Een bijzonder onderdeel van de uitzendingen vormt de nominatie van de Campus 'Sjaars van de dag' prijs. Aan het einde van de week zal bekend gemaakt worden welke aankomend student de weekprijs in de wacht sleept.





Ingezonden persbericht