Nieuwe service voor inchecken


direct inchecken na aanschaf van een vliegticket

AMSTERDAM, 20070821 -- Nieuw op het gebied van vliegreisreserveringen is Check me in (www.checkmein.nl) , een service die reizigers helpt de beste plek in het vliegtuig te krijgen en het inchecken via internet verzorgt gedurende 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Hoe gaat het in zijn werk?
Zodra u uw reisgegevens of ticket hebt, kunt u zich aanmelden voor het inchecken. Op het moment dat de internet checkin opent wordt uw verzoek direct verwerkt. Een voorbeeld: uw vlucht vertrekt om 09:00 uur en de internet check-in gaat dertig uur van tevoren open. U wordt dan de dag voor vertrek om 03:00 uur ingecheckt, een tijdstip waarop u evenals uw medepassagiers waarschijnlijk nog ligt te slapen. Dankzij Check me in hebt u toch de eerste keus van zitplaatsen in het vliegtuig.


Plek naar keuze
Omdat uw reservering direct wordt verwerkt op het moment dat de internet check-in open is, hebt u de meeste kans op de door u gekozen zitplaats in het vliegtuig. Dit betekent dat u kunt beschikken over de stoel met bijvoorbeeld de beste beenruimte of bij het raam in plaats van boven een vleugel of zelfs met precies het stoelnummer dat u wenst. Het maakt niet meer uit of het openen van de internet check-in midden in de nacht is of dat u op een plaats bent zonder internettoegang. Met Check me in krijgt u de garantie dat uw stoelkeuze binnen 25 minuten na het openen van de inchecktijd wordt verwerkt.

Luchtvaartmaatschappijen
Deze unieke dienstverlening is momenteel beschikbaar voor 18 verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Schiphol groep
Check Me In heeft een exclusieve samenwerking met Privium gesloten. Privium is het programma van Schiphol waarbij u zich voor grenspassage identificeert dmv irisherkenning.