PvdA Rotterdam

PERSBERICHT
Rotterdam, 17 augustus 2007

PvdA-raadslid Leo Bruijn bedankt medewerkers SWF in Feijenoord

PvdA-raadsleden helpen deze maand mee en gaan met een taart langs bij mensen die er voor zorgen dat het goed toeven is in Rotterdam, ook in de zomer. Maandag 20 augustus bezoekt Leo Bruijn Stichting Welzijn Feijenoord. Bovendien neemt hij taart mee om de vrijwilligers en medewerkers te bedanken voor hun inzet en goede werk in Feijenoord.

Stichting Welzijn Feijenoord houdt zich bezig met talloze activiteiten voor alle leeftijden en groepen. SWF is actief op het vlak van maatschappelijk werk, ouderenwerk, sociale activering, sociaal cultureel werk, jeugd- en jongerenwerk en peuterspeelzaalwerk. Tevens biedt de SWF schoolmaatschappelijk werk, opvoedingsondersteuning en vormen van jeugdhulpverlening. Ook worden activiteiten volgens het concept Thuis Op Straat (TOS) aangeboden. In het kinderwerk staat de Brede School en dus de samenwerking Genoeg redenen dus om de vrijwilligers en medewerkers eens goed te bedanken.

De PvdA wil een stad waar mensen zich thuis voelen. Kortom: een stad om trots op te zijn. En dat kan niet zonder mensen die zich hier iedere dag weer voor inzetten, omdat het hun werk is of als vrijwilliger. De PvdA wil de vrijwilligers en medewerkers van Stichting Welzijn Feijenoord in het zonnetje zetten. Daarom biedt de PvdA hen een taart aan.

Deze actie maakt deel uit van de PvdA zomeracties waarbij de PvdA mensen die er deze zomer voor zorgen dat Rotterdam de béste plek is om te vertoeven, extra in het zonnetje wil zetten.

Voor de redactie:

Programma:
Maandag 20 augustus, 14.00 Leo Bruijn bezoekt SWF en neemt PvdA-taart mee.

Adres en telefoonnummer:
Putselaan 68, 010- 215 08 55

Programma komende dagen:
Vrijdag 17 augustus, vanaf 11.30 uur Tom Harreman en Duco Hoogland klussen mee in de Speeldernis. Adres: Roel Langerakweg 25B, 010- 415 85 83

Zaterdag 18 augustus, vanaf 11.30 uur Richard Moti en Duco Hoogland klussen mee in de Speeldernis en trakteren de vrijwilligers met een lekkere PvdA-Taart

Meer informatie bij:
Fadoua Oilad adj Amar, fractiemedewerker, 010-4172105/0641106830

Leo Bruijn, 0641510287