Ingezonden persbericht


SECURITY PLAZA

Security Summerschool 2007 in Media Plaza
Kennismaken met structurele informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging stijgt steeds hoger op de prioriteitenlijst van bedrijven, maar organisaties worstelen met het maken van keuzes. 'Hoe te beginnen' mondt nogal eens uit in jarenlang onderzoek naar beleid, terwijl er tegelijkertijd door de ICT-afdeling allerlei niet geïntegreerde deeloplossingen worden uitgevoerd. Afstemming is vaak ver te zoeken. Informatiebeveiliging staat vaak nog in de kinderschoenen! Daarom organiseert Media Plaza op dinsdag 21 en woensdag 22 augustus aanstaande nogmaals de tweedaagse Security Summerschool in Utrecht. Het doel van de Security Summerschool is om deelnemers in korte tijd een kennismaking te bieden met structurele informatiebeveiliging.

Waarom moet u deelnemen?
De unieke Security Summerschool is ontwikkeld door en wordt gegeven door ervaren deskundigen uit het bedrijfsleven, namelijk Jacques Cazemier, Ernst Oud en Fred van Noord. Vanwege de grote nadruk op de praktijk, door het maken van een praktijkcase, heeft u na afloop van deze tweedaagse cursus een houvast om het geleerde direct in uw eigen organisatie toe te passen.

Tijdens de Security Summerschool wordt u geïnformeerd over juiste manieren om structurele informatiebeveiliging in uw organisatie (overheid, gezondheidszorg, bedrijfsleven en andere sectoren) in te richten, te coördineren en aan te sturen. De focus ligt meer op het 'hoe' dan op het 'wat'.

Voor wie is de cursus bedoeld?
De Security Summerschool is gericht op managers en functionarissen met beperkte kennis of ervaring in informatiebeveiliging, die zich in twee dagen geheel bijgepraat willen worden over dit onderwerp.

Wilt u deelnemen?
Voor meer informatie over het programma en uw inschrijving kunt u gaan naar www.mediaplaza.nl/event/summerschool. Of u kunt contact opnemen met Mariëlle Kaanders, via telefoonnummer 030 291 41 25 of e-mail marielle.kaanders@mediaplaza.nl.

Graag tot ziens bij Media Plaza.

Met vriendelijke groeten,

Wim van Rooijen
Directeur Media Plaza