Libelle introduceert navigatiesysteem voor vrouwen

21/08/2007 10:05
-->

Libelle heeft in samenwerking met het bedrijf CosmicNavigation een navigatiesysteem ontwikkeld speciaal voor haar lezeressen. Deze speciale Libelle-editie van de RoadNavigator is een handzaam en gebruiksvriendelijk navigatiesysteem met een elegant design.

Het Libelle-navigatiesysteem heeft touchscreen-technologie, de interface heeft een vrouwelijke touch en het systeem bevat speciaal door Libelle geselecteerde locaties zoals winkels, restaurants, musea et cetera. Het systeem wordt vanaf week 36 aangeboden aan de Libelle lezeressen in combinatie met een abonnement, vanaf die week is het systeem ook verkrijgbaar voor de losse verkoop.

Libelle is het grootste vrouwenblad van Nederland met een oplage van 507.000 ex. en 2,7 miljoen lezers per week. Karin Kelder, marketing medewerker van Libelle: "Ik liep al een tijdje met dit concept rond. We kwamen in contact met CosmicNavigation en samen hebben we het plan verder uitgewerkt. We zijn erg enthousiast over het product en zijn van mening dat we hiermee onze lezeressen iets unieks bieden dat helemaal van deze tijd is."

Carline Poublon, marketingmanager bij CosmicNavigation: "Een navigatiesysteem is vaak een typische mannengadget. De markt voor de vrouwelijke autorijder is een beetje onderbelicht gebleven en samen met Libelle bieden we deze doelgroep nu een leuk alternatief, speciaal op hen gericht. De markt vraagt op dit moment om producten die qua design en content meer toegespitst zijn op een specifieke doelgroep. Met onze technologie en organisatie kunnen we snel dit soort producten ontwerpen en produceren."

De RoadNavigator is uitgerust met betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige hardware. Verder is het systeem voorzien van de nieuwe gebruiksvriendelijke software CosmicSoft II en gedetailleerd kaartmateriaal van TeleAtlas. Het systeem is dankzij de Plug & Go-technologie na het aansluiten direct klaar voor gebruik.

Er zijn reeds meerdere special editions verschenen van de RoadNavigator, zoals de RoadNavigator Race Edition, met echte racecommando's van F3-coureur Renger van der Zande en de RoadNavigator Sport Edition met meer dan 10.000 sportverenigingen die eenvoudig op naam te vinden zijn.





http://www.roadnavigator.info