Ingezonden persbericht


Persbericht Castlefair Vorden

Apeldoorn, 12 augustus 2007

Castlefair Vorden - vijf dagen Country Living op z'n best

22 t/m 26 augustus 2007

Het leukste én actiefste landelijke buitenevenement voor het hele gezin

De Castlefair in het gezellige Achterhoekse Vorden is vijf dagen Country Living op z'n best! Het actiefste landelijke buitenevenement van Nederland is al jaren het hoogtepunt van de zomer. Niet om de laatste plaats vanwege de bijzondere en romantische entourage: het eeuwenoude kasteel Vorden. En dit jaar is het aanbod aan activiteiten op deze historische grond ook nog eens groter dan ooit. Want naast 'Castlefairklassiekers' als demonstraties met valken en uilen, schapen en jachthonden, draait het dit jaar ook om 'Horse Power'. Die term wordt op bijzondere wijze ingevuld door Spaanse paarden, Fjorden, Belgische trekpaarden en Tinkers maar ook door tractoren, classic cars en échte country cars. Zo kunnen bezoekers meerijden in een fourwheeldrive over een spectaculair ruig parcours. De Castlefair laat jong en oud het pure buitenleven zelf ervaren! En omdat de Castlefair traditiegetrouw een belevenis is voor het hele gezin, schenken we dit jaar ook extra aandacht aan de kleinste buitenkids. Die kunnen onder meer spelen, knutselen en meedoen aan een leuke speurtocht op de Fair. Kijk voor de dagelijkse programmering op onze site.

Landelijke lifestyle

Uiteraard staan alle sfeervol ingerichte stands weer helemaal in het teken van 'the good life', met de mooiste countryproducten. Liefhebbers van het buitenleven kunnen op hun gemak kennismaken met de nieuwste outdoor- én indoorproducten. Antiek, brocante en stoere meubels van hout: er wordt een uitgebreide collectie gepresenteerd op de groene weides van Kasteel Vorden. Onderweg naar de leukste fairdeelnemers wordt u getrakteerd op sfeervolle live muziek. En overal waar u kijkt staat de (na)zomer in volle bloei. Zo geven de mooiste zomer- en najaarsschikkingen extra kleur aan het evenement. En natuurlijk ontbreekt de country look niet. Country Chic of Country Casual: bezoekers kunnen zich van hoed tot laars onderdompelen in de Engelse countrysfeer. Maar níet voordat u de kunst van het dragen hebt afgekeken tijdens één van de modeshow die dagelijks worden verzorgd.

Countryfood

De buitenlucht maakt hongerig en daarom zorgen we dit jaar voor het lekkerste Country food in Vorden. Pure sapjes en ambachtelijk bereide broodjes bijvoorbeeld. Vergeet niet om te proeven van de eerlijke smaak van biologische streekproducten als honing en mosterd. In de groene tent op het Fairterrein maakt u kennis met deze én andere Achterhoekse specialiteiten als kniepertjes, verse beenham en pittige kazen. Smaakt deze belofte naar meer? Kom dan gewoon zelf proeven op de Castlefair Vorden van 22 t/m 26 augustus 2007!

Op veler verzoek

Trots presenteren op veler verzoek dameszadelclub Fleurop. Op een zestal statige zwarte Friezen geven de dames op zondag 26 augustus een kuur op muziek.

Fairadres

Kasteel Vorden
Horsterkamp 8
7251 AZ Vorden

Website

www.castlefair.nl

Openingstijden

Woensdag 22 augustus: 10.00 uur-18.00 uur
Donderdag 23 augustus: 10.00 uur-18.00 uur
Vrijdag 24 augustus: 10.00 uur-18.00 uur
Zaterdag 25 augustus: 10.00 uur-18.00 uur
Zondag 26 augustus: 10.00 uur-18.00 uur

Toegangsprijzen

Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten E 12,50 per stuk. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang. De Voorverkoop sluit op 15 augustus.

Rolstoelgebruikers

Het terrein van de Fair is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, echter niet elke stand zal even makkelijk te bereiken zijn.

Honden

Honden, mits aangelijnd, zijn welkom.

Organisatie

Castlefair Vorden wordt georganiseerd door:
Castle Events bv
Postbus 1029
7301 BG Apeldoorn
Tel.: (055) 579 00 70
info@castlefair.nl

Noot :
De dagprogrammering is dagelijks anders, het is belangrijk de site te raadplegen als u bepaalde demonstraties niet wilt missen.



Ingezonden persbericht