IT Support Groep uit Tilburg blijft groeien


TILBURG, 20070822 -- De IT Support Groep uit Tilburg blijft groeien. De IT support groep bestaat uit een aantal werkmaatschappijen welke zich richten op de diverse expertises in de IT diensterverlening. Sinds 1,5 jaar is gewerkt aan een concept waarbij organisaties geen onnodige kosten meer maken voor hun ICT infrastructuur.

Het onderhouden van een netwerk zorgt steeds weer voor verassingen. Uiteraard dient een netwerk onderhouden te worden. De server(s) staan immers 24 uur per dag te draaien om de informatie die is opgeslagen in documenten of CRM systemen te allen tijde aan de gebruiker aan te bieden. Vanuit kantoor, thuis of zelfs vanuit de vakantiebestemming dient informatie beschikbaar te zijn. De ondernemer wil dan geen verassingen hebben. Op het moment dat er dan toch iets aan de hand is moet dat gewoon verholpen worden door de IT partner zonder extra kosten.

IT Support Groep heeft hiervoor een totaalconcept waarbij u voor een vast bedrag per maand onbeperkt een beroep kunt doen op haar expertise. Geen verassingen, geen uitval. Dat is het motto van IT Support Groep.

Directeur Joost Merkx: "Het concept werkt goed. Inmiddels maken een flink aantal van onze klanten al gebruik van deze mogelijkheid. De IT kosten zijn op deze manier goed te budgetteren. De klant heeft hier veel voordeel bij. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je er zeker van mag zijn dat wij ons werk goed doen. Immers als wij het netwerk niet goed onder controle hebben zullen wij steeds systeembeheerders nodig hebben om de problemen op te lossen. Ook wij zullen dus efficiënt systeembeheer uit moeten voeren. "

Wegens het groeiende aantal klanten is IT Support groep dan ook nog op zoek naar systeembeheerders (M/V) met kennis van Microsoft, liefst met een MCSE certificering. Geïnteresseerden kunnen daarvoor mailen met info@its-groep.nl. De website van IT support Netwerkbeheer bevat een volledige beschrijving van de vacature. Kijk hiervoor op www.its-netwerkbeheer.nl





Ingezonden persbericht