Partij voor de Vrijheid (PVV)


woensdag 22 augustus 2007
Vragen van het lid Fritsma (PVV) aan de minister voor Wonen, Wijken en Integratie, over het "Deltaplan Inburgering".


1.)
Klopt het bericht* dat u met een "Deltaplan Inburgering" een reeks veranderingen aan wilt brengen in het integratiebeleid? Zo ja:


2.)
Houdt u er in dat Deltaplan wel rekening mee dat grote groepen allochtonen, met name moslims, helemaal niet in onze samenleving willen integreren omdat hun leefwijze simpelweg botst met onze westerse leefwijze? Zo ja, op welke wijze? Zo neen, wordt het niet hoog tijd voor een gezonde dosis realiteitszin?


3.)
Hoeveel belastinggeld is met uw Deltaplan Inburgering gemoeid?


4.)
Waarom wilt u dat allochtonen niet meer voor de inburgeringcursus hoeven te betalen? Denkt u dat het verwennen van nieuwkomers, het geven van cadeautjes, en het door allochtonen laten profiteren van voorzieningen zonder dat ze er zelf ook maar één cent aan mee hoeven te betalen een goede inburgering in onze samenleving garandeert, waarbij nieuwkomers zich realiseren dat ze niet alleen rechten hebben maar ook plichten?


5.)
Wat zijn de sancties in uw Deltaplan wanneer allochtonen niet bereid zijn om een inburgeringcursus te volgen of deze niet afmaken? Deelt u de mening dat het in dat geval logisch is om de verstrekte verblijfsvergunning weer in te trekken? Zo neen, waarom niet?


6.)
Denkt u dat de gigantische problemen die het gevolg zijn van immigratie allemaal zijn op te lossen met het invoeren van uw Deltaplan Inburgering? Zo neen, kan het kabinet dan niet beter met een Deltaplan Tegen Massa Immigratie komen?


* NOS Teletekst, 21 augustus 2007


____________________