Ingezonden persbericht


Samsung en beautyspecialist Leco van Zadelhoff laten samen vrouwelijke glamour zien

Leco van Zadelhoff ambassadeur Samsung Fashion Lady Phones

Delft, 22 augustus 2007 ­ Samsung Electronics Benelux benoemt Nederlands meest bekende en meest succesvolle hairstylist en visagist Leco van Zadelhoff tot ambassadeur van haar Fashion Lady Phones. Samsung en mooimaker Leco hebben beiden een oog voor stijl, mode en trends. Ook op de nieuwe vrouwensite www.ladyphone.nl is Samsung met de Lady Phones trendsetter in mobiele telefoons. Net als Leco, geeft Samsung de Nederlandse vrouw een touch of glamour.

()
"Samsung Lady Phones zijn een fashion statement. Net als Samsung heeft Leco van Zadelhoff oog voor stijl, vernieuwing en schoonheid. Daarmee is hij een aangewezen ambassadeur van de Fashion Lady Phones", stelt Paul Wilkens, Sales & Marketing Director Telecommunications Division van Samsung.

Leco van Zadelhoff: "Ik ben de gehele dag met 'mooi' bezig. Ik bel erg veel, daarom vind ik het belangrijk dat een telefoon niet alleen functioneel is, maar er ook mooi en funky uitziet." De limited edition E830 Lady Phone met exclusieve poederkwast uit de collectie make-up tools van Leco is het eerste resultaat van een waardevolle samenwerking. Op www.ladyphone.nl zie je alles over Samsung Lady Phones en wat moderne vrouwen bezig houdt. Leco verzorgt op deze site een column waarin hij tips geeft over beauty en glamour. Op deze nieuwe vrouwensite vind je naast de samenwerking met Leco ook weetjes over de Samsung Elite Model Look, Pink Ribbon en de tv-serie Gooische Vrouwen. Samsung en Leco van Zadelhoff zullen tot het einde van dit jaar samen nog vaak van zich doen spreken op het gebied van beauty, stijl en trends.

In de loop der jaren heeft Samsung de vrouw vaak verrast. Voor vrouwen is het mobieltje een mode-item geworden. Uitstraling, kleur en vorm bepalen met welk mobieltje vrouwen het liefst bellen. Maar ook de speciale user interface en unieke functies zoals de make-over-kit zijn belangrijk in de keuze voor de Samsung Lady Phone.

()

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2006 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 63,4 miljard en een nettowinst van US$ 8,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 138.000 medewerkers actief in meer dan 124 kantoren in 56 landen. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl