Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe one-X Value Edition van Avaya: veel IP-functionaliteit tegen een betaalbare prijs

Ter publicatie: 22 augustus 2007

Voor bedrijven die 24 uur per dag beschikbaarheid bieden aan hun klanten, is het belangrijk dat medewerkers beschikken over snelle, eenvoudige en goed werkende communicatiemiddelen. Klantgerichter werken en nieuwe technologie gaan hand in hand, maar de technologie mag nooit meer kosten dan het oplevert. Avaya (NYSE: AV), wereldwijd marktleider in bedrijfscommunicatiesystemen, -software en -diensten, introduceert met de Avaya one-X Value Edition een IP-telefoon met alle gangbare functies tegen een betaalbare prijs. Dit systeem is bijna 25% goedkoper dan een vergelijkbaar IP-toestel. Met de aanschaf van deze oplossing zijn bedrijven klaar voor 'Intelligent Communications'.

De Avaya one-X Value Edition biedt functionaliteit voor het loggen van binnenkomende en uitgaande gesprekken, -geïntegreerde contactlijsten en koppeling met de mobiele telefoon. De functies van de Value Edition hebben een gebruiksvriendelijke interface, waardoor gebruikers er snel mee leren werken en dure cursussen niet nodig zijn.

"Avaya one-X Value Edition helpt bedrijven eenvoudig migreren naar IP-telefonie tegen lage instapkosten. De telefoons hebben een scroll-menu, duidelijk verlichte toetsen, je ziet een lijst van mensen die gebeld hebben en het doorschakelen naar de mobiele telefoon is met één druk op de knop geregeld", zegt Geoffry Baird, Vice President en General Manager Appliances, Mobililty and Small Systems Division van Avaya.

De Avaya one-X Value Edition maakt deel uit van de 1600-serie IP-telefoons. Met zijn grote functionaliteit tegen een betaalbare prijs, kan dit product zorgen voor de doorbraak van IP-telefonie binnen veel bedrijven. Bovendien zijn deze telefoons geschikt voor de oudere versies van Communication Manager, de IP-telefoniesoftware van Avaya.

De Value Edition breidt het brede portfolio van de Avaya one-X verder uit. Dit portfolio bevat een reeks IP-telefoons voor verschillende gebruikersprofielen. In die reeks bevindt zich ook de 9600-serie IP-toestellen, het meest geavanceerde telefoonplatform van Avaya.

Telefoons uit de 1600-serie zijn via Business Partners verkrijgbaar. De serie bestaat uit de volgende modellen, afgestemd op verschillende gebruikersprofielen.
· 1603 - Ontworpen voor 'ad hoc'-gebruikers op plekken als foyers, wachtruimten en magazijnen en voor dagelijkse gebruikers die genoeg hebben aan basisfunctionaliteit. Wordt geleverd met drie lijnindicatoren, tweeweg-luidsprekers en verlicht scherm.
· 1608 - Telefoon uit het middensegment. Ideaal toestel voor dagelijks gebruik door kantoorpersoneel, in kleine bedrijven of winkelvestigingen. Wordt geleverd met acht lijnindicatoren met led-lampjes en een dubbele speaker.
· 1616 - Ontworpen voor intensieve gebruikers, zoals receptionisten, secretaresses en managers die veel telefoneren. Zestien lijnindicatoren/functietoetsen - elk met een led-lampje.

###

Over Avaya
Avaya levert oplossingen voor Intelligent Communications waarmee klanten hun onderscheidend vermogen kunnen vergroten om zo de concurrentie voor te blijven. Meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder meer dan 90% van de Fortune® 500, vertrouwen op Avaya-oplossingen voor IP-telefonie, Unified Communications, Contact Centers en Communications Enabled Business Processes. Avaya Global Services biedt organisaties van elke omvang een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning.