Gemeente Bernheze


Behoefteonderzoek binnensportaccommodatie Vorstenbosch


In opdracht van de gemeente Bernheze voert ISA Sport momenteel een onderzoek uit naar de huidige en toekomstige behoefte aan overdekte sportvoorzieningen in Vorstenbosch. Wij roepen gebruikers van binnensportaccommodaties op om hun wensen kenbaar te maken.

Belangrijk onderdeel van het onderzoek is een schriftelijke enquête onder de gebruikers van de huidige gymzaal aan de Eggerlaan en onder de mogelijke toekomstige gebruikers van een eventuele grotere binnensportaccommodatie. Alle verenigingen en groeperingen die gebruik maken van de gymzaal hebben een vragenlijst ontvangen van ISA Sport. Deze vragenlijst kan tot 7 september 2007 worden geretourneerd.

Voor de volledigheid van het onderzoek is het belangrijk dat ook duidelijk wordt in welke mate Vorstenbossche verenigingen en groeperingen gebruik maken van binnensportaccommodaties buiten Vorstenbosch, omdat er in Vorstenbosch onvoldoende ruimte is. Wij roepen deze verenigingen en groeperingen op om vóór 7 september 2007 contact op te nemen met de heer F. Pater van de afdeling Welzijn en Onderwij, telefoon (0412) 45 88 88, e-mail: gemeente@bernheze.org, ter attentie van de heer F. Pater. Wij zullen deze gegevens ook bij het onderzoek betrekken.