Politie Zeeland


---


W-2686-2007 Diefstal uit auto, Vlissingen
In de Beatrixlaan in Vlissingen werd in de nacht van dinsdag op woensdag een personenauto opengebroken.
Uit de auto werden enkele tientallen cd's, 3 zonnebrillen en een woofer weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.

W-2687-2007 Fietsenkijkavond in Vlissingen
Aanstaande maandag, 27 augustus 2007, is er op het politiebureau in Vlissingen, ingang Molenstraat, een fietsenkijkavond.
Tussen 19.00 en 20.00 uur kunt u komen kijken of uw (gestolen) fiets ertussen staat. Indien u aangifte heeft gedaan van diefstal van uw fiets, wordt u verzocht uw aangifteformulier mee te nemen.

Z-2688-2007 Meisje gewond bij aanrijding, Terneuzen
Op de kruising Wielingenlaan / Vlietstraat in Terneuzen raakte woensdag om 08.10 uur een 11-jarige meisje uit de gemeente Terneuzen bij een aanrijding gewond aan haar knie.
Een 18-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente reed over de Wielingenlaan, komende uit de richting van de Zeldenrustlaan. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan het meisje dat van rechts aan kwam fietsen. De 11-jarige werd met knieletsel naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Beide voertuigen bleven onbeschadigd.

O-2689-2007 Diefstal tuinset, Kapelle
Bij een woning aan de Smokkelhoekweg in Kapelle werd afgelopen nacht een aluminium tuinset, bestaande uit een tafel en 6 stoelen, gestolen.
De waarde van de set bedraagt enkele honderden euro's.

W-2690-2007 Diefstal bromfiets, Middelburg
Afgelopen nacht werd in Westmede in Middelburg een bromfiets gestolen.
De bromfiets stond met een stuurslot afgesloten voor een woning. Het betreft een zwarte Yamaha SA14, met kentekenplaatje FG138S. De waarde bedraagt enkele duizenden euro's.

Z-2691-2007 Woninginbraak in Sas van Gent
Afgelopen nacht werd ingebroken in een woning in de Baljuwstraat in Sas van Gent.
Uit de woning werden o.a. twee flatscreen televisies, boxen en een laptop weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is niet bekend.