Oad reizen

Oad Reizen zet concept Kids Clubs voort | Woensdag 22 Augustus

Dat betekent dat er ook komende winter een Oad Kidsclub zal zijn in het Oostenrijkse Gerlos. Ouders kunnen daar hun kinderen van 1 tot en met 5 jaar onderbrengen om zelf te gaan skiën, terwijl de kinderen door professionele, Nederlandssprekende medewerkers worden begeleid. Volgens de verantwoordelijke product directeur Theo Venix, voorziet de Kids Club in een groeiende behoefte. "Ouders met één of meerdere kleine kinderen hebben vaak de neiging het wintersporten maar een paar jaar over te slaan. Met dit concept hebben ze de mogelijkheid om toch lekker en onbezorgd te gaan skiën."
De Kidsclub in Gerlos is dagelijks van 9 uur tot 15.30 uur geopend. Het verblijf voor een dagdeel bedraagt 15,- per kind, 2 dagdelen inclusief lunch kosten 20,-. Ook het deze zomer geïntroduceerde Action Club concept van Oad wordt voortgezet.

Op Fuerteventura is deze club gevestigd in hotel Oasis Papagayo. Volgens Directeur Vliegreizen Giovanni Barbuio is de Kidsclub op Fuerteventura deze zomer een megasucces. "Wij hebben onze groei op Fuerteventura (bijna 60% meer passagiers) bijna geheel aan de Action Club te danken. We hebben zelfs helaas moeten constateren dat de hotelcapaciteit te gering was om aan de vraag te voldoen, waardoor we deze zomer veel nee hebben moeten verkopen."
Ook de Oad Action Club in het Oostenrijkse Zell am See is een groot succes. Dit avontuurlijke clubconcept, waaraan een 25-tal hotels en pensions deelnemen sloeg zo goed aan, dat Oad nu al op zoek is naar plaatsen in Europa waar een gelijksoortige clubconcept kan worden uitgerold.