Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Epe- Jongen ernstig gewond bij verplaatsen chalet         |
Een 14-jarige jongen uit Kootwijkerbroek is donderdagavond 22 augustus ernstig gewond geraakt tijdens zijn werk op een camping aan de Tongerenseweg in Epe. Hij raakte bekneld tijdens het verplaatsen van een chalet.

De jongen hielp met enkele andere medewerkers van een bedrijf bij het verplaatsen van een chalet om deze vervolgens te kunnen opladen op een vrachtwagen. Om het chalet omhoog te krikken maakte men gebruik van luchtkussens, waarbij perslucht vanuit een vrachtwagen werd toegevoerd. De jongen kroop onder het chalet, vermoedelijk om enkele blokken hout onder het chassis te plaatsen. Op dat moment zakte het chalet plotseling scheef en kwam de jongen met zijn lichaam bekneld te zitten. Een ambulance kwam ter plaatse en de hulp van een traumahelikopter werd ingeroepen. De jongen is vervolgens per ambulance overgebracht naar het Sophia ziekenhuis. Hij is inmiddels buiten levensgevaar. Hij liep een gebroken bekken en inwendige kneuzingen op. De arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak van het ongeval.

|     |Epe- Woninginbraak aan Haaksweide                         |
In de avond of nacht van 21 op 22 augustus is er ingebroken in een woning aan de Haaksweide in Epe

Een 82 -jarige bewoner deed aangifte. Woensdagochtend ontdekte hij dat er was ingebroken in zijn woning. De daders waren binnengekomen via een openstaand klepraampje en hebben vervolgens een tv uit de woning weggenomen. De politie stelt een onderzoek in.

|     |Putten- Insluipster overlopen en aangehouden              |
De politie heeft woensdagmiddag 22 augustus een 40- jarige vrouw uit Lelystad aangehouden nadat zij een woning aan de Halvinkhuizerweg was binnengeslopen en door de aanwezigen werd overlopen en aangehouden.

De vrouw was rond 14.00 uur de woning binnengelopen terwijl de bewoonster in de woonkamer zat. Via de achterdeur liep zij de keuken in en wilde vervolgens de gang in lopen toen zij werd overlopen door de schoondochter van de bewoonster. De vrouw beweerd dat zij meubels wilde kopen. De insluipster is vervolgens door de bewoners aan de politie overgedragen en is ingeloten voor verhoor.
|     |Ermelo - Diefstal circustent                              |
Persverzoek Guus Groenen

niet vermeld dat de tentstokken zijn achter gebleven. Is daderkennis ?

De politie onderzoekt de diefstal van een circustent vanaf een terrein aan de Palmbosweg in Ermelo (Strand Horst-zuid). De tent, die werd gebruikt voor evenementen, is tussen woensdag 22 augustus en donderdag 23 augustus verdwenen. De benadeelde heeft inmiddels aangifte gedaan.

De circustent is tussen woensdagmiddag 17.00 uur en donderdagochtend 10.00 uur verdwenen. Het gaat om een tent van 15 bij 15 meter met een witte binnenzijde en een blauwe buitenkant. De politie sluit niet uit dat men bij de diefstal gebruik heeft gemaakt van een (kleine) vrachtwagen.

De politie is op zoek naar tips. Getuigen die op bovengenoemde locatie iets bijzonders hebben gezien dat met de diefstal in verband kan worden gebracht, wordt verzocht om via 0900-8844 contact op te nemen.

Einde berichten
---


---


---

---- --