Ingezonden persbericht


Leeuwarden, 23 augustus 2007

PERSBERICHT

Tineke Postma en Mala Vita op Uitmarkt Amsterdam

De 30e editie van de Uitmarkt, het grootste culturele evenement van Nederland, slaat vanaf vrijdagavond 24 tot en met zondagavond 26 augustus haar tenten op rond het Oostelijk Havengebied. Zowel Tineke Postma als Mala Vita, beide artiesten uit de stal van Foreign Media Music, geven acte de présence.

Tineke Postma heeft onlangs haar nieuwe album 'A Journey That Matters' uitgebracht onder het label Foreign Media Jazz. Deze internationale release wordt zeer positief ontvangen. Op 8 november staat Tineke Postma in het Concertgebouw in Amsterdam. Daarnaast is ze te gast in de Theatertour van Anne Chris. Zie voor meer informatie www.tinekepostma.com.

Mala Vita komt morgen terug van een internationale videoshot. Speelden ze afgelopen weekend de tent nog plat op Lowlands, in september vertrekken ze naar Venezuela en Mexico voor een tour. Aanstaande zaterdag kan Amsterdam genieten van deze bruisende live act. Dat Mala Vita een band is die ver reikt blijkt uit de vele positieve reacties op hun optreden bij Giel Beelen op radio 3. Kijk voor meer informatie op www.malavita.net.

Met meer dan 400 gratis voorproefjes van 2000 artiesten biedt de Uitmarkt een avontuurlijke en inspirerende rondreis langs 30 podia met oude havengebouwen en de meest moderne architectuur als decor. Kijk voor meer informatie op www.uitmarkt.nl.

Tineke Postma: zaterdag 25.08.07 - 20.00 - 20.30, BIMHUIS Mala Vita: zaterdag 25.08.07 - 12.30 - 13.00, CAFÉ PAKHUIS WILHELMINA: BUMA CULTUUR PODIUM ___________________________Einde persbericht______ ________________________ Wanneer u saxofoniste Tineke Postma of de band Mala Vita wilt interviewen, neem dan contact op met de PR afdeling van Foreign Media Music.

Foreign Media Music
Margriet van der Plaats
E: m.vanderplaats@foreignmediamusic.com T: 058 233 58 15
M: 06 175 18 323