Nieuw van Speurders.nl: Speurdersvision.nl

24/08/2007 09:37



Speurders.nl



PERSBERICHT

Amsterdam, 24 augustus 2007

Nieuw van Speurders.nl: Speurdersvision.nl
Speurdersvision.nl biedt de mogelijkheid om alle nieuw geplaatste advertenties live te volgen

Vanaf vandaag is het mogelijk om alle nieuw geplaatste advertenties op Speurders.nl live te volgen op een kaartoverzicht. Dit kaartoverzicht visualiseert de meest recent geplaatste advertenties. "Gebruikers kunnen aangeven van welke rubriek zij de laatst geplaatste advertenties live willen volgen. Op deze manier kun je in één oogopslag alle interessante advertenties bekijken", aldus Business Unit Manager Leon Kramer.

De advertenties zijn live te volgen via www.speurdersvision.nl. Hier kan men real time zien welke producten en diensten waar in Nederland worden aangeboden. Leon Kramer: "Naast de functionele ontwikkelingen zoals de HomepageTopper en de verbeterde zoekoptimalisatie wil Speurders.nl ook leuke funny elementen ter beschikking stellen aan haar gebruikers. Speurdersvision.nl is hier een goed voorbeeld van."

Over Speurders.nl
Speurders.nl is in augustus 2004 gestart en richt zich op de online koop en verkoop van goederen door particulieren. In december 2005 riep online onderzoeksbureau Multiscope Speurders.nl uit tot de beste Nederlandse site-introductie ooit. Speurders.nl staat momenteel consequent in de Multiscope top 10 van best bezochte sites. In mei 2006 won Speurders.nl de belangrijkste marketingprijs van Nederland: de gouden Effie. Gemiddeld worden er zo'n 1 miljoen advertenties per maand ingebracht. Dit komt neer op ca. 35.000 advertenties per dag. Speurders.nl streeft ernaar toonaangevend in de branche te zijn op het gebied van veiligheid en gebruikersgemak. Speurders.nl is een onderdeel van Telegraaf Media Groep.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Speurders.nl: Marijke Wit - Communicatie
Tel: 020 585 2963
marijke@speurders.nl





http://www.speurdersvision.nl