RTL Group

Bridget on a mission in 'Hoe Word Ik Een New Yorkse Vrouw?' bij RTL 5

In navolging van de succesvolle serie Hoe Word Ik Een Gooische Vrouw? gaat Bridget Maasland op ontdekkingsreis in New York, the city that never sleeps, voor het nieuwe programma Hoe Word Ik Een New Yorkse Vrouw?. Vanaf maandag 27 augustus is zes weken lang bij RTL 5 te zien hoe Bridget in de hectiek van Manhattan de geheimen van het leven als lady in de hoofdstad van de wereld tracht te ontsluieren.

In The Big Apple meet Bridget zich de typische Sex and the City-look aan en gaat zij op zoek naar een luxe loft om te wonen. Tijdens haar verblijf maakt zij vrienden met de rich and famous en shopt, date en relaxt zij zich door de Amerikaanse stad om het droomleven van een glamourgirl te leiden. Met bekende en minder bekende Amerikanen ontdekt Bridget de eigenaardigheden van de stad, probeert ze bij de juiste feestjes binnen te komen en maakt ze exclusieve uitstapjes naar onder andere The Hamptons, een chique oase even buiten de stad waar de gefortuneerde New Yorkers graag vieren dat ze het goed hebben. Ook luidruchtige cocktail parties, kleverige paparazzi en dure laundry services horen bij het leven van een echte New Yorkse vrouw.

Vanaf maandag 27 augustus is Bridget on a mission en vliegt zij business class vanaf Schiphol naar The Big Apple waar zij door de limo naar haar presidential suite wordt gereden. De stad ligt aan haar voeten. Zo begint het reality programma Hoe Word Ik Een New Yorkse Vrouw dat de RTL 5-kijker een kijkje in een wereld boordevol upperclass, glamour en rijkdom geeft.

Bridget Maasland: Ik ben ontzettend blij dat Hoe Word Ik Een New Yorkse Vrouw? bij RTL 5 wordt uitgezonden. Het is een jong en brutaal programma dat goed aansluit bij het gevoel van de zender.

Uitzending: wekelijks, vanaf maandag 27 augustus, tussen 21.30 en 22.00 uur bij RTL 5.

---

Noot aan de redactie: Fotomateriaal van Bridget Maasland is op te vragen via de afdeling Mediadocumentatie op tel: 035-671 8553. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-671 8971 of via eva.peters@rtl.nl