Stork Groep NV

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Stork - Alle voorstellen zijn aangenomen

Op de vandaag gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders is het openbaar bod van London Acquisition B.V. van ¤ 47 per aandeel op alle geplaatste en uitstaande aandelen in het kapitaal van Stork N.V. besproken.

In een toelichting op het bod door de heren Kalff (voorzitter van de Raad van Commissarissen van Stork) en Vollebregt (voorzitter van de Raad van bestuur van Stork) zijn de belangrijkste aspecten van het bod en de standpuntbepaling van de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur belicht. Hierna is het bod met aandeelhouders besproken.

De Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen, inclusief de door de Ondernemingskamer benoemde commissarissen, menen dat de geboden prijs redelijk en evenwichtig is en zijn tot de conclusie gekomen dat het bod in het belang is van Stork, haar aandeelhouders en andere belanghebbenden. Zij steunen het bod dan ook volledig en unaniem en bevelen aandeelhouders unaniem aan hun aandelen onder het bod aan te bieden.

Daarnaast hebben de aandeelhouders, onder voorbehoud van gestanddoening van het bod, de wijziging van de statuten van Stork N.V. en de benoeming van leden van de Raad van Commissarissen goedgekeurd. De goedgekeurde statutenwijziging is conform de agendastukken zoals gepubliceerd op de website van Stork, welke afwijken van het voorstel in het biedingsbericht. Bij gestanddoening van het bod zal de Raad van Commissarissen bestaan uit de heer J.H. Schraven (voorzitter), de heer M.S. Gumienny (vice-voorzitter), de heer E.J.F.H.C. Ernst, de heer O.H. Wilson, de heer P.F. Hartman en de heer C.A. van den Driest.

Informatie voor de pers:
Stork N.V.
Dick Kors
Tel.: 035 - 695 75 75 of 06 - 51 98 40 54

Stork N.V. Postbus 5004 1410 AA Naarden Tel: +31 (0)35 695 75 75 Fax: +31 (0)35 694 54 14

Als u niet langer Stork informatie wilt ontvangen, kunt u een mail sturen naar: mailto:cc@stork.com