De laatste voorbereidingen voor Diner & Entertainment


Nieuw concept in zaal Jefferson's in Eetcafé Spinoza te Leeuwarden

LEEUWARDEN, 20070912 -- De laatste voorbereidingen voor de nieuwe manier van "uit eten gaan" Diner & Entertainment zijn in volle gang. De laatste maand is er hard gewerkt: er is geschilderd, de aankleding is aangepast, de tafellakens zijn uitgezocht, de menukaart is samengesteld en natuurlijk de audities voor de zingende gastvrouwen en -heren. De komende maand hebben we hard nodig om alle details in te vullen. Dit alles gaat onder het genot van veel zangrepetities. Vanaf medio oktober 2007 kunt u in Jefferson's (onderdeel van Eetcafé Spinoza) het zelf gaan ervaren.

Vanaf medio oktober kunt u in Jefferson's (onderdeel van Eetcafé Spinoza) het zelf gaan ervaren. Tijdens "Diner & Entertainment" trakteren wij de gasten niet alleen op een heerlijk diner, de oren van de gasten worden ook verwend met mooie, leuke en ontroerende liederen. Dit alles live gezongen door de gastvrouwen en -heren. Tussendoor is er voldoende gelegenheid met de tafelgenoten rustig te converseren en te genieten van het diner.

"Diner & Entertainment" is geschikt voor alle soorten en maten gezelschappen.

Jefferson's is elke donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur geopend (de keuken sluit om 22.00 uur). Reserveren is gewenst in verband met de planning van de optredens. Voor groepen en speciale gelegenheden is het restaurant ook op andere dagen geopend. Voor reserveringen en/of informatie belt u met 058 - 212 93 93.

Jefferson's is gehuisvest in Eetcafé Spinoza in Leeuwarden. De filosofie is dat de gasten in een ongedwongen sfeer kunnen genieten van betaalbare diners. De kaart is gevarieerd van vegetarisch tot vlees- en visgerechten. De historische panden staan in het centrum van Leeuwarden met goede parkeergelegenheid op loopafstand.





Ingezonden persbericht