AmbironTrustWave verwerft One-SEC Ltd.

29/08/2007 15:05



PR Newswire



CHICAGO en LONDON, August 29 /PRNewswire/ --
AmbironTrustWave, een toonaangevende leverancier van wereldomvattende oplossingen voor databeveiliging en compliance-beheer heeft het in Londen gevestigde One-SEC Ltd. (One-SEC) aangekocht. One-SEC Ltd. is de leidende leverancier van Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) compliance-oplossingen voor bedrijven en organisaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De overeenkomst is gesloten en de voorwaarden zullen vertrouwelijk blijven.

Als leidende leverancier van PCI DSS compliance diensten in EMEA, werkt One-SEC nauw samen met betaalkaartassociaties, samenwerkende banken, betaalservice leveranciers, ondernemers, hosting leveranciers en andere betrokkenen in de betaalkaartverwerking. De onderneming werd in 2004 opgericht en is een Qualified Security Assessor (QSA) en een Approved Scanning Vendor (ASV), zoals door de PCI Security Standards Council is gedefinieerd.

Door deze aankoop zullen de One-SEC operaties samenvloeien met die van de in Londen gevestigde AmbironTrustWave Ltd., een dochteronderneming van AmbironTrustWave, die de enige eigenaar is.

Door deze transactie hebben bedrijven en organisaties in de EMEA regio vanaf heden toegang tot alle databeveiligings- en
compliance-beheeroplossingen, waaronder:


-- Compliance-beheer oplossingen

- Regulatory Compliance Manager (RCM)

- PCI DSS, GLBA, FSA, SOX, ISO 27001


-- Beheerde beveiligingsdiensten

- Inbraak Detectie Diensten/Inbraak Preventie Diensten
- Firewall

- Unified Threat Management (UTM)

- Network Security Monitoring (NSM)

- Beveiligde e-mail


-- SSL Certificates

- Uitgebreide Validatie van SSL Certificates

- Traditionele SSL Certificates
"Wij zijn uitermate blij met het talent en de internationale mogelijkheden die de One-SEC organisatie met zich meebrengt naar ons bedrijf", aldus Robert J. McCullen, voorzitter en CEO van AmbironTrustWave. "Deze transactie verstevigt onze aanwezigheid in de EMEA regio en is een doorslaggevende stap in het waarmaken van onze wereldvisie en strategie."

"Deze acquisitie zullen onze klanten meer middelen geven, onze databeveiliging offertes versterken, alsmede andere compliance-oplossingen", aldus Riaan Versfeld, CEO van One-SEC. "Door de producten en diensten van beide bedrijven te combineren, zijn we nu in staat om ondernemingen en organisaties in heel de EMEA regio de middelen te verschaffen om hun vitale zakeninformatie 24 uur per dag/7 dagen per week te beschermen, en dat alles overeenkomstig de laatste industriële en wettelijke maatstaven."

De managementstructuur van AmbironTrustWave Ltd. zal als volgt worden georganiseerd:


-- Riaan Versfeld, algemeen drecteur

-- Andrew Henwood, operationeel directeur

-- Brooks Wallace, directeur verkoop

-- Kyle Hastings, directeur van professionele diensten Over AmbironTrustWave Ltd. & AmbironTrustWave
AmbironTrustWave Ltd. is gevestigd in Londen en is een dochteronderneming van AmbironTrustWave, die de enige eigenaar is. AmbironTrustWave is een in Chicago gevestigde internationale leverancier van oplossingen voor informatiebeveiliging en compliance-beheer voor bedrijven en de openbare sector. Het bedrijf verleent diensten aan meer dan 30.000 organisaties over de hele wereld, waaronder banken, ondernemers, dienstverleners en softwareontwikkelaars die verplicht zijn hun compliance met de beste methoden voor bescherming van informatie in de sector te valideren, zoals onderschreven door American Express, Discover, MasterCard Worldwide, Visa International en Visa USA. AmbironTrustWave is een autoriteit op het gebied van uitgifte van certificaten en heeft duizenden SSL-certificaten (Secure Sockets Layer) uitgegeven. AmbironTrustWave heeft haar hoofdkantoor in Chicago en kantoren in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa, Azië en Australië.

Website: http://www.atwcorp.com

Michelle Nisenboim van AmbironTrustWave, +1-312-873-7288, mnisenboim@atwcorp.com