Waterschap Regge en Dinkel


watergraaf

Installatie dr. S.M.M. Kuks als nieuwe watergraaf

Op 5 september 2007 wordt dr. S.M.M. (Stefan) Kuks (45) geïnstalleerd als voorzitter/watergraaf van waterschap Regge en Dinkel, in een buitengewone (openbare) vergadering van het algemeen bestuur. Het Koninklijk Besluit d.d. 21 juli 2007 inzake zijn benoeming is op 15 augustus 2007 per fax door het waterschap ontvangen. De benoeming gaat in op 1 september en geldt voor een periode van zes jaar.

De installatie heeft plaats op woensdag 5 september van 15.30 uur tot 16.30 uur in de Vechtzaal van het waterschapshuis aan de Kooikersweg 1 te Almelo. Mevrouw R. (Ria) Holsheimer-Wezeman leidt de ceremonie. Zij is sinds januari 2007 als waarnemend voorzitter opgetreden en draagt de voorzittershamer die middag over.

Sprekers zijn:

* De heer P. Jansen, gedeputeerde Landelijk gebied, Landbouw en Watervan de provincie Overijssel.

* De heer P.E.J. den Oudsten, voorzitter Regio Twente en burgemeester van Enschede.

* De heer dr. S. Schaap, voorzitter Unie van Waterschappen.
* De heer prof. dr. J.T.A. Bressers, hoogleraar beleidsstudies en milieubeleid, Universiteit Twente.

* De heer mr. J.R. van Dijk, secretaris-directeur waterschap Regge en Dinkel.

* Mevrouw R. Holsheimer-Wezeman, lid van het algemeen bestuur van waterschap Regge en Dinkel.

De heer Kuks is senior research associate op het terrein van waterbeheer bij de Universiteit Twente en promoveerde op een proefschrift over waterbeheer. Kuks is nu vice-voorzitter van het dagelijks bestuur van waterschap Regge en Dinkel. Stefan Kuks woont in Enschede. Hij is gehuwd en heeft drie kinderen.