Waterschap Regge en Dinkel


Dinkel

Wijziging bestuur waterschap Regge en Dinkel

Het waterschap Regge en Dinkel heeft sinds vandaag een nieuwe watergraaf. Ook zijn er een paar andere wijzigingen in het bestuur. Deze veranderingen werden vandaag tijdens een vergadering van het algemeen bestuur vastgesteld.

Wijzigingen dagelijks bestuur en portefeuilleverdeling Op 5 september is de heer H.A. Meek geïnstalleerd als lid dagelijks bestuur, opvolger van de heer dr. S.M.M. Kuks. Naar aanleiding van deze nieuwe formatie is de portefeuilleverdeling van het bestuur aangepast, deze treft u aan in de bijlage.

Wijzigingen algemeen bestuur
Tevens is, mede op advies van de commissie geloofsbrieven, door het algemeen bestuur vervolgens besloten tot toelating van zowel de heer ing. Schnellen als de heer G.J. van der Veen tot lid het algemeen bestuur.

De heer Schnellen zal namens de categorie bedrijfsgebouwd in het bestuur zitting nemen als opvolger van de heer ir. J.W. Peppink. De heer Van der Veen zal zitting nemen in het bestuur namens de categorie ingezetenen in kiesdistrict 1 (Enschede) en is de opvolger van de heer dr. S.M.M. Kuks.

Beroepsmogelijkheid
Tegen het besluit van het algemeen bestuur kan op grond van artikel 66 van genoemd Kiesreglement beroep worden ingediend bij de Raad van State. De beroepstermijn loopt van 9 tot en met 12 september 2007. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage.

Inzage geloofsbrief
De geloofsbrief van zowel de heer ing. Schnellen als de heer G/J. van der Veen en het genomen besluit van het algemeen bestuur d.d. 5 september 2007 liggen voor een ieder vanaf maandag 10 september 2007 tijdens kantooruren van 9.00-12.00 en van 13.30-16.00 uur ter inzage in kamer 2.33 in het waterschapshuis, Kooikersweg 1 te Almelo. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer mr. G.H. Slettenhaar, telefoon 0546 83 25 04.