Platform Biologica


Trouw en Biologica maken online gids voor gezond genieten 5 september 2007

Dagblad Trouw heeft in samenwerking met Biologica de GezondGenietenGids opgezet op internet. Biologica leverde de 1600 adressen voor de gids.

Het klimaat en het werken aan een betere wereld staan momenteel volop in de belangstelling. Maar hoe pak je dat aan als je bijvoorbeeld uit eten gaat? Hoe kun je gezond genieten? Dagblad Trouw heeft nu in samenwerking met Biologica de GezondGenietenGids opgezet op internet. In de gids vindt u alle restaurants in de buurt die werken met minstens 25 procent biologische producten. Maar er staan ook boerenmarkten in, boerderijcampings en natuurvoedingswinkels, overal in het land.

De gids is onderdeel van de Trouw-website Groen!. De 1600 adressen zijn verzameld door Biologica, de beleids- en promotie-organisatie voor biologische landbouw en voeding. De GezondGenietenGids op Groen! past in het streven van Trouw om internetgemeenschappen te beginnen op domeinen die dicht bij het profiel van de krant liggen. Alleen al in juli trok Groen! bijna 150.000 bezoekers.