Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Tuschinski Ladies Night met de film No Reservations

Ladies Night Tuschinski:
Graag reserveren voor No reservations!

Amsterdam, augustus 2007 ­ De Ladies Nights in het chique Tuschinski theater zijn elke keer weer een groot succes. Niet verwonderlijk, want de combinatie van een geweldige film, de perfecte ambiance, cocktails, hapjes, muziek en een goodie bag garanderen het leukste avondje uit! Op woensdag 5 september is het weer zover: de Tuschinski Ladies Night, met dit keer de film No Reservations.

Romantiek in de keuken
In No Reservations maken we kennis met de perfectionistische topkok Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones), die haar leven net zo runt als haar keuken in trendy Manhattan: met een no-nonsense instelling, volgens haar principes 'alles onder controle' en 'vooral niemand vertrouwen'. Maar met de komst van haar 9-jarige nichtje Zoe (Abigail Breslin) en de brutale sous-chef Nick Palmer (Aaron Eckhart) staat haar leven al snel volledig op z'n kop. Kate zal moeten leren om zichzelf ook buiten de keuken te uiten, als ze écht contact wil maken met Zoe en het geluk wil vinden met Nick.

Beperkte oplage
Hoewel de titel van de film die wordt vertoond anders doet vermoeden, is het toch handig om te reserveren voor de Ladies Night. Want deze avonden in Tuschinski zijn een doorslaand succes en kaartjes zijn er slechts in een beperkte oplage. De romantische komedie No Reservations, met Catherina Zeta-Jones in de hoofdrol, wordt deze avond voor het eerst vertoond. Helemaal in stijl, want cocktails, hapjes, muziek én natuurlijk de populaire goodie bag zijn bij de prijs inbegrepen!

Ladies Night 5 september
No Reservations wordt tijdens de speciale Ladies Night vertoond in de glamoureuze en klassiek gedecoreerde Zaal 1, voorafgaand aan de reguliere voorstellingen die pas de volgende dag beginnen. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf ¤ 13,50 en kunnen van te voren worden gereserveerd. Ontvangst met welkomstcocktail is vanaf 20.00 uur, de film begint om 20.45 uur Zie voor meer informatie www.tuschinski.nl.

Het fameuze theater Tuschinski in Amsterdam ­ al ruim 80 jaar een begrip in de filmwereld ­ is in 1911 opgericht door Abraham Tuschinski en opende haar deuren op 28 oktober 1921. Het Franse Pathé, inmiddels eigenaar van het gebouw, verschafte hem destijds de benodigde licentie en leverde materialen voor de bouw. Het theater is bedreven in de organisatie van grote evenementen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Pathé Tuschinski Theater. Reserveren kan via de Pathélijn: 0900 1458 of via www.tuschinksi.nl