Gemeente Leiden

Datum | |29 augustus 2007 |

Wijkbezoek college van B&W aan Transvaal en Lage Mors

Het college van burgemeester en wethouders brengt op woensdagavond 5 september van 20.00-22.00 uur een wijkbezoek aan Transvaal en Lage Mors. De centrale locatie van het wijkbezoek is boerderij De Slaagh, Lage Morsweg 102 (het voormalige wijkonderkomen van de gemeente).

De collegeleden bezoeken diverse instellingen en organisaties in de wijk, spreken met bewoners en sleutelpersonen in het gebied. Wijkbewoners die het college graag willen ontmoeten en met hen willen praten over ontwikkelingen in de wijk, zijn/worden hiervoor uitgenodigd via een bewonersfolder die deze week wordt verspreid. Hierin staat aangegeven hoe men zich kan aanmelden.

Bij de vorming van het huidige college is afgesproken om 3 à 4 keer per jaar met het gehele college op werkbezoek te gaan in een wijk van Leiden, om de wijk, de wijkbewoners en de organisaties en instellingen in de wijk goed te leren kennen. In 2006 bezocht het College de Slaaghwijk, de Stevenshof en de Zeeheldenbuurt/Pancras-Oost en in 2007 Haagwegkwartier noord en zuid, Boshuizen en de Coebel. Later dit jaar staat een bezoek aan Mardedorp/De Camp nog op het programma.



Gemeente Leiden