Digitale wegwijzer voor zelfacceptatie

05/09/2007 09:05



Stichting Zelfacceptatie



Ede, 5 september 2007 - Mensen lijden onder het niet accepteren van zichzelf. Veel mensen zitten niet lekker in hun vel en dat kan allerlei oorzaken hebben, bijvoorbeeld te dik of te dun, ouderdom, seksuele identiteit etc. Die minderwaardigheidsgevoelens houden vaak verband met een negatief zelfbeeld. Volledige zelfacceptatie laat het zelfvertrouwen weer groeien, zorgt voor evenwicht en is een stevig fundament voor zelfontplooiing.

De Stichting Zelfacceptatie heeft een zo compleet mogelijk aanbod van organisaties die actief zijn op het gebied van het bevorderen van zelfacceptatie in kaart gebracht. De nieuwe website www.zelfacceptatie.nl biedt een breed overzicht van deze organisaties, die trainingen en/of begeleiding aanbieden.

De organisaties zijn onder meer actief op het gebied van de antroposofie, hapto- en psychotherapie en psychologie. Ook is er een literatuurlijst. De nieuwe website is volgens de stichting een uitgebreide wegwijzer voor mensen die 'het goede gevoel' willen hervinden.





http://www.zelfacceptatie.nl