Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Valkenburg, 5 september 2007

Directeur Russisch dochterbedrijf van Nederlandse VVM-Group ontvangt eretitel 'Top Manager van de Russische Federatie van 2006'

Telitsyn Eduard Leonidovitsj, directeur van Imperial Palaces Restaurants Group in Sint-Petersburg, heeft onlangs in Rusland de onderscheiding 'Top Manager van de Russische Federatie van 2006' ontvangen. Imperial Palaces Restaurants Group maakt deel uit van de Nederlandse onderneming VVM-Group; First Class Catering & Management gevestigd in Baarn met het hoofdkantoor in Groot-Gelmen, Sint Truiden België.

Na intensief onderzoek wordt de eretitel 'Top Manager van de Russische Federatie' jaarlijks door een semi-overheidsinstelling toegekend aan personen van grote verdienste. De prijzen worden in zeven afzonderlijke disciplines uitgereikt; voor de val van het communisme waren dat 'de blauwe pagina's' te vergelijken met de uitreiking van onderscheidingen voor het bedrijfsleven in Nederland.

De toekenningscriteria zijn opgesteld door de Raad van Experts op het gebied van Economie en het Bestuur van de redactiestaf van de Nationale Encyclopedie van persoonlijkheden van de Russische Federatie.

De encyclopedische informatie over de 'Top Manager van de Russische Federatie van 2006' zal worden opgenomen in deze Nationale Encyclopedie.

De directeur van de VVM-Group, P.H.L.Constantijn van Vloten, is bijzonder trots dat deze onderscheiding aan de directeur in Sint-Petersburg is toegekend.

Imperial Palaces Restaurants Group

Onder leiding van Telitsyn Eduard Leonidovitsj verzorgt de Imperial Palaces Restaurants Group sinds 1992, in nauwe samenwerking met de moederorganisatie

de VVM-Group, de catering in Sint-Petersburg op vele toplocaties zoals


- The Great Palace Petershof met 8 miljoen bezoekers per jaar;


- The Great Orangery met 4 miljoen bezoekers per jaar;


- The Catherine Palace Pushkin met 3 miljoen bezoekers per jaar;


- The Pavolovsk Palace met 1,8 miljoen bezoekers per jaar;


- The Russian Museum met 1,7 miljoen bezoekers per jaar;


- The Menchikov Palace (Hermitage Groep) met 0,5 miljoen bezoekers per jaar.

In Nederland verzorgt de VVM-Group onder meer de exploitatie van La Bonbonnière en de Music Hall in Maastricht, het Themapark Archeon in Alphen aan den Rijn en de catering van Vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar.



Ingezonden persbericht