Ingezonden persbericht


LANCOM Systems richt vijfde stap in Mission 5-jubileumcampagne op Voice over IP

Resellers opnieuw nauw betrokken bij jubileumactie van netwerkleverancier

Tilburg, 5 september 2007 - LANCOM Systems heeft voor de vijfde en laatste stap in zijn Mission 5-jubileumactie als thema 'Voice over IP' (VoIP) gekozen. Mission 5 is een reseller-actie waarmee LANCOM Systems zijn eerste lustrum viert. In deze laatste stap kunnen resellers exclusief en tegen een lage prijs een Voice over IP-pakket bestellen.

Het pakket bestaat uit twee LANCOM VP-100-telefoontoestellen en een LANCOM ES-1108P Ethernet Switch. De LANCOM VP-100 is een moderne SIP-telefoon die VoIP-techniek combineert met het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van een traditionele telefoon. Het toestel voorziet in een luidsprekerfunctie, veertien functietoetsen en stroomvoorziening via Ethernet. De LANCOM ES-1108P is een 10/100 Fast Ethernet Switch met acht poorten. Vier daarvan ondersteunen Power over Ethernet.

"Het actiepakket omvat tevens het LCOS-besturingssysteem versie 7.20. Met deze actiebundel bieden wij resellers de mogelijkheid om klanten tegen een eenmalig zeer lage prijs een toekomstzekere telefonieomgeving te bieden", zegt Jan Buis, Country Manager Benelux en Frankrijk bij LANCOM Systems.

"Bij de start van deze laatste actiefase hebben we de tussenbalans opgemaakt", zegt Ulrich Prinz, Managing Director van LANCOM Systems. "Wij hebben met onze Mission 5 ons doel bereikt om samen met onze resellers ons eerste lustrum te vieren. Dankzij onze acties konden de partners die mede hebben gezorgd voor ons succes, deelnemen aan het jubileum. Wij verheugen ons erop om nu samen met onze resellers ons doel te bereiken om de meest toonaangevende netwerkleverancier van Europa te worden."
###

Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Reading (VK), Wenen, Bolzano (Italië), Madrid, Tilburg en Praag. Ralf Koenzen en Ulrich Prinz hebben het bedrijf opgericht en zijn de Managing Directors. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.



Ingezonden persbericht