Ingezonden persbericht


Persbericht
Amersfoort, 05-09-2007

Microsoft Gold Certified Partnership voor Ultimum

Ultimum krijgt hoogste erkenning Microsoft

Almere - Sinds eind augustus is Ultimum - specialist in automatiseringsoplossingen met kritische beveiligingscriteria - Certified Gold Partner van Microsoft. De certificering is behaald op de competenties Security Solutions en Networking Infrastructure Solutions. Met de toekenning van de gouden status onderstreept Microsoft, dat Ultimum over alle vereiste vaardigheden en kennis beschikt op het gebied van Microsoft-producten en -technologieën.

Het spreekt voor zich dat Ultimum trots is op het behalen van de Gold-certificering. "We willen toonaangevend zijn en blijven. Deze certificering betekent een verdere versterking van onze positie in de markt , stelt directeur Ricardo Soto Escamilla.

Om Gold Partner te worden, moet voldaan worden aan een aantal eisen. Eén daarvan is dat er een minimum aantal Microsoft Certified Professionals (MCP s) verbonden moet zijn aan de organisatie. Alle MCP s van Ultimum hebben de hoogste status, namelijk die van Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE). Een MCSE-specialist is een professional in het ontwerpen, installeren, configureren en beheren van complexe Microsoft-producten. Naast het partnership met Microsoft heeft Ultimum ook strategische allianties met Red Hat, IBM, Cisco, Juniper en Decru.

Over Ultimum BV
Vanaf haar oprichting in 1997 is Ultimum gericht op het ontwerpen, inrichten en beheren van complexe IT-infrastructuren. Daarbij ligt vanaf het eerste begin extra nadruk op beveiliging van datacommunicatie binnen IT gerelateerde processen. Ultimum heeft expertise op zowel het technische vlak als op het gebied van management en processen. De klantenportfolio van Ultimum is breed, waarbij met name banken en verzekeringsmaatschappijen goed vertegenwoordigd zijn.