Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Terborg - Uitslaande woningbrand                          |
In een woning in een appartementencomplex aan de Vulcaanstraat in Terborg is woensdag 5 september brand uitgebroken. De brandweer werd ingeschakeld om de brand te blussen. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

De politie kreeg rond 03.20 een melding over een uitslaande brand, waarna agenten en de brandweer Silvolde en Doetinchem ter plaatse gingen. Daar bleek niemand meer in de woning aanwezig te zijn. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de woning volledig uitbrandde.

|     |Heelweg / Varsseveld - Scooter en auto botsen, 2 gewonden |
Een 16-jarige scooterbestuurster uit Halle is dinsdag 4 september op de kruising Twente-route / Lichtenvoordseweg in Heelweg / Varsseveld in botsing gekomen met een 61-jarige automobiliste uit Westendorp. Het meisje en haar 16-jarige passagiere uit Varsseveld raakten hierbij gewond.

De politie werd rond 09.10 uur over het ongeval ingelicht. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat op bovengenoemde kruising door de scooterbestuurster aan de automobiliste geen voorrang werd verleend, waardoor tussen beiden een aanrijding ontstond. De scooterbestuurster en haar passagier werden met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De automobiliste kwam met de schrik vrij. Agenten hebben ter plaatse het verkeer geregeld. Rijkswaterstaat heeft tijdelijk de rijbaan afgezet, zodat de verkeersongevallendienst van de politie, de hulpdienst en de sleepdienst hun werk konden doen.

|     |Ulft - Meerdere boten vernield                            |
De politie onderzoekt de vernieling van meerdere boten aan de Ph. P. Cappettilaan in Ulft. De vernielingen hebben onlangs plaats gevonden. Eén van de benadeelden heeft inmiddels aangifte gedaan. De politie is op zoek naar tips en getuigen.

Uit onderzoek is gebleken dat er recentelijk een aantal vernielingen ter hoogte van de ligplaats voor boten hebben plaats gevonden. Zo liggen er onder meer een vijftal roeiboten onder water. De politie hoopt door middel van dit bericht dat mensen verdachte situaties vaker bij de politie melden. De politie kan dan haar surveillance hierop aanpassen en passende maatregelen nemen. Het telefoonnummer is 0900-8844. Einde berichten
---


---


---

---- --