Ingezonden persbericht


(pic)

Persverklaring

CSU over berichtgeving treinschoonmaak

Uden, 5 september 2007 - Naar aanleiding van enkele berichten in de media over de schoonmaak van treinen in Heerlen en Maastricht, heeft de directie van CSU de zaak intern onderzocht. Uit dit eerste onderzoek zijn geen verontrustende feiten naar voren gekomen. Desalniettemin heeft de directie, om elke twijfel weg te nemen, besloten een onafhankelijke commissie te vragen een onderzoek in te stellen.

De commissie zal de opdracht krijgen de beschuldigingen te onderzoeken en binnen enkele weken met een rapportage te komen. Tot dat moment zal CSU zich van commentaar onthouden.

De directie betreurt de berichtgeving, maar heeft alle vertrouwen in de uitkomst van het onderzoek.

Namens de directie van CSU
Frie van Hulten

CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak en beveiliging en heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. CSU biedt werk aan ruim 10.000 mensen en behoort tot de top drie van schoonmaakbedrijven en top vijf van beveiligingsbedrijven in Nederland. De organisatie verwacht over 2007 een omzet van 210 miljoen euro. CSU werkt vanuit een verbetermodel, waarbij medewerkerstevredenheid zorgt voor betere dienstverlening en een hogere klantwaardering.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erwin Vos, manager Marketing en Communicatie, via (0413) 285 145 / 06 - 13 22 78 33 of erwin.vos@csu.nl.


---- --