Nieuwe kwaliteitseisen NVM geen bedreiging voor Makelaarsland


HEERHUGOWAARD, 20070905 -- De Nederlandse vereniging van Makelaars(NVM) heeft per 1 september 2007 nieuwe kwaliteitseisen ingevoerd. Het gerucht ging dat deze eisen verstrekkende gevolgen zouden hebben voor de positie van Makelaarsland als NVM-lid en de mogelijkheid om woningen op www.funda.nl te presenteren. Na onderzoek bleek al snel dat de nieuwe regels geen invloed hebben op de positie van Makelaarsland binnen de NVM.

Directeur Jeroen Stoop stelt tevreden: "Wij hebben de afgelopen tijd veel vragen gekregen van ongeruste klanten die hun huis via Makelaarsland willen verkopen. Gelukkig is er nu duidelijkheid en kunnen wij onze klanten geruststellen".

Makelaarsland is een interactieve makelaardij, waar de klant zelf een actieve rol heeft in combinatie met lage makelaarskosten. Deze revolutionaire werkwijze heeft voor de nodige opschudding gezorgd binnen de makelaardij.

"De NVM ziet ook de toegevoegde waarde van interactieve makelaars en juichen nieuwe dienstverleningsvormen van harte toe, zolang de kwaliteit gewaarborgd blijft. Aldus Roeland Kimman van de NVM".