Nieuwe site Stembuzz.nl maakt iedereen opiniepeiler


Meeste stemmen gelden op Stembuzz.nl

GELDERMALSEN, 20070905 -- Vandaag is Stembuzz.nl van start gegaan. Stembuzz.nl is de meest verrassende opiniesite van Nederland. Op www.stembuzz.nl kan niet alleen worden gereageerd op uiteenlopende stellingen, ook kan heel eenvoudig de mening van anderen worden gepeild. Door een eigen 'Buzz' te maken kunnen actuele kwesties aan de kaak worden gesteld, een verkiezing worden uitgeschreven of een enquête worden gehouden. Stembuzz.nl is primair bedoeld voor jongeren in de leeftijdscategorie 12 - 29 jaar. Daarnaast is iedereen die een vraag of mening heeft welkom op Stembuzz.nl.

Op Stembuzz.nl kan men zien welke kwesties er leven in de samenleving en wat anderen daarvan vinden. Deelnemen kan door te stemmen of een reactie te plaatsen op een `Buzz'. Na registratie kan in drie stappen een eigen `Buzz' worden gemaakt; opengesteld voor iedereen of voor een besloten groep. Een `Buzz' kan de gebruiker tevens toevoegen aan een eigen website of profiel op bijvoorbeeld Hyves.

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie? Of moet roken op het schoolplein worden verboden? Stembuzz.nl geeft het antwoord.

Stembuzz.nl is primair bedoeld voor jongeren in de leeftijdscategorie 12 - 29 jaar. Daarnaast is iedereen die een vraag of mening heeft welkom op Stembuzz.nl. Adverteerders die zich richten op deze doelgroep, kunnen een banner plaatsen of een zogenaamde Sponsored Buzz.

Later dit jaar zullen ook de Engelse en Duitse versie van Stembuzz.nl worden gelanceerd. Begin 2008 volgen dan de Franse en de Spaanse variant.

Stembuzz.nl is een gezamenlijk initiatief van ID Projects BV (concept) en In2Sports BV (realisatie). ID Projects BV is specialist op het gebied van interactieve communicatie en is ondermeer initiatiefnemer en organisator van de verkiezing Website van het Jaar. In2Sports BV is bedenker en ontwikkelaar van concepten op het gebied van gezondheid, lifestyle en online communities.