18 oktober 2007: Dag van de AA-Accountant


Ook bij van der Zwet Accountants en Adviseurs in Lisse

LISSE, 20070905 -- Op donderdag 18 oktober wordt voor de eerste keer de Dag van de AA-Accountant gehouden. Een jaarlijks terugkerend, landelijk evenement, waarbij ruim 450 accountantskantoren hun deuren openen voor potentiële klanten en medewerkers. De dag wordt georganiseerd door de Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten, (NOvAA).

`Opening van zaken'
Het thema van de Dag van de AA-Accountant is `opening van zaken'. Ambitieuze startende, pas gestarte en ervaren ondernemers kunnen op deze dag kennismaken met AA-Accountants, praten over zaken die hen bezighouden en gratis advies krijgen. Studenten ontmoeten AA-Accountants in hun werkpraktijk en kunnen in alle openheid praten over de verschillende aspecten van het boeiende accountantsberoep. De kantoren zijn 's middags en in veel gevallen ook 's avonds geopend.

Ook in Lisse
Ook Van der Zwet Accountants en Adviseurs, gevestigd aan de Heereweg 21 te Lisse opent van 14.00 tot 21.00 uur haar deuren. Bezoekers zijn van harte welkom een kijkje "achter de schermen" te komen nemen bij een pro-actief accountantskantoor in het hart van de Bollenstreek.
Een overzicht van andere deelnemende kantoren in de omgeving van Lisse is te zien op www.openingvanzaken.nl. Hierop zijn ook de programma's van de deelnemers te vinden.