Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

XEROX SLUIT DE ZOMER AF MET LEERZAME COCKTAIL

Voormalig FBI man, een kleurengoeroe en een bekend visionair geven lezingen over resp. Beveiliging, Kleur en de Toekomst tijdens Xerox afterSummer Event

Datum: 5 en 6 september 2007 - aanvang 15.00 uur
Locatie: Hoofdkantoor Xerox Nederland, Breukelen

Breukelen, 22 augustus 2007 - Xerox Nederland sluit de zomer af en houdt op woensdag 5 en donderdag 6 september aanstaande het Xerox afterSummer Event. Beveiliging, Kleur en de Toekomst staan centraal tijdens deze inspirerende cocktail. Gasten kunnen lezingen bijwonen van drie vooraanstaande sprekers, waaronder David Drab, voorheen FBI-onderzoeker, Reiner Eschbach, onderzoeker bij Xerox Laboratorium Webster en Martijn de Weerd, directeur van MediaPlaza. Daarnaast toont Xerox haar gasten de nieuwste producten en diensten van Xerox en haar partners. 's Avonds is het swingen geblazen met de Blues Brothers Dedication Revue.

Het Xerox afterSummer Event start beide dagen om 14:30 uur, de lezingen starten vanaf 15:00 uur.

Voor meer informatie en/of aanmeldingen: http://www.xeroxsummerevent.nl.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing. Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar http://www.xerox.com.

Adres:
Xerox (Nederland) B.V.
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

------------------------------------
Noot voor de redactie,