Datum: 5 september 2007


---

Katwijk Bromfietssters komen ten val Op de Rijnstraat zijn woensdag 5 september rond 10.50 uur twee 16 jarige bromfietssters uit Katwijk ten val gekomen. Na de val klaagde een 16 jarig meisje uit Katwijk dat bij één van hen achterop zat over haar knieën. Zij is voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. De bromfietssters en nog meerijdende 16 jarige Katwijkse bleven ongedeerd. Vermoedelijk kwam de valpartij nadat één van de bromfietssters remde, op het natte wegdek onderuit ging, de andere bromfietsster haar wilde ontwijken en daarbij ook onderuit ging.

Leiderdorp Politie ontdekt hennepkweek in zeecontainers De politie heeft woensdag 5 september rond 08.00 uur in een bedrijfspand aan de Van der Valk Boumanweg een hennepkwekerij ontdekt. De teelt vond plaats in zeven zeecontainers die in het bedrijf bij en op elkaar stonden. In elke container groeiden zo'n 200 planten. In totaal waren het 1346 hennepplanten met een geschatte straatwaarde van 144.000 euro. De hennepplanten zijn vernietigd en kweekmateriaal is inbeslaggenomen. Er zijn nog geen verdachten in deze zaak aangehouden. De politie verwacht dit binnenkort wel te kunnen doen. Informatie over de mogelijke aanwezigheid van de kwekerij in het pand deed de politie besluiten vanmorgen daar binnen te gaan.

Waddinxveen Joyriding zonder rijbewijs De politie heeft dinsdag 4 september rond 11.15 uur op de Dreef een 20 jarige man uit Gouda aangehouden die daar reed in een auto van een vrouw uit Zwijndrecht. De vrouw had daar geen toestemming voor gegeven. De jongen was in het bezit gekomen van de sleutels door een vriend van hem en zoon van de vrouw. Naast dat dit nu een geval van joyriding betrof reed hij ook nog eens zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs. De politie maakt proces-verbaal op.

Gouda Fietser rijdt vrouw op fiets aan en rijdt door De politie is op zoek naar een man van ongeveer 50 jaar die op een fiets reed met opvallend groene fietstassen. De man reed woensdag 5 september rond 11.40 uur op de Graaf Florisrotonde tegen de arm van een daar fietsende 51 jarige vrouw uit Gouda. Deze kwam daardoor ten val en liep licht letsel op. De fietser riep nog iets naar de vrouw en reed snel door. De vrouw liep schaafwonden, een beschadigde duim en een zeer rechteroog op. Zij deed aangifte.

---------------------------------------- einde berichten -------------------------------------------------------


---
Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

---- --