Gemeente Rhenen


tentoonstelling van de maand september

Op woensdag 5 september 2007 wordt om 16.30 uur in de hal van het gemeentehuis de tentoonstelling van de maand september geopend door burgemeester Joost van Oostrum. Deze maand staat de tentoonstelling in het teken van het 25-jarige jubileum van Amnesty International. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Amnesty International is een onafhankelijke en onpartijdige organisatie die de naleving van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens nastreeft. Zij voert actie voor beëindiging van ernstige schendingen van het recht op leven, van het recht niet te worden gemarteld, van het recht op vrijheid van geweten en van meningsuiting en van het recht niet te worden gediscrimineerd. De noodzaak blijft om op te komen voor gewetensgevangenen en je in te zetten voor de de mensenrechten. De Amnesty-groep Rhenen draagt hieraan een steentje bij door op te komen voor de mensenrechten en het in contact brengen van de Rhenense gemeenschap met Amnesty International.

Heeft u belangstelling om zelf in de hal uw bijzondere collectie, hobby of verzameling tentoon te stellen dan kunt u contact opnemen met Riet van der Wielen telefoon 0317 681 682.