KNHS


Nationale selectiedag voor Rabo Talentenplan
29 augustus 2007
Jeroen Dubbeldam selecteert talent

De Nederlandse topcoaches en -ruiters van de paardensport selecteren op 5 september op het KNHS-centrum in Ermelo de meest talentvolle jonge ruiters en amazones uit de disciplines dressuur, springen en eventing voor het Rabo Talentenplan.

Op dé talentenscoutingsdag van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie kunnen jonge talentvolle ruiters en amazones zich selecteren voor verdere training van de toptrainers van Nederland.

Tijdens de outdoor regiokampioenschappen worden door KNHS-talentenscouts regiotalenten geselecteerd. Deze scouts kijken welke deelnemers t/m 21 jaar uit de klasse Z (Z1) en ZZ (Z2) zij talentvol vinden. Deze talenten worden vervolgens uitgenodigd voor de Nationale Rabo Talentendag op het KNHS-centrum in Ermelo. De bondscoaches selecteren samen met de toptrainers van Nederland vervolgens op deze dag de beste regiotalenten voor het Rabo Talentenplan. Zorg dus dat jij meerijdt op het KNHS kampioenschap van jouw regio en wie weet mogen jij en je paard (of pony) door naar de Rabo Talentendag! Word je vervolgens geselecteerd als regiotalent, dan mag jij deelnemen aan de tien Rabo Trainingen!

Tijdens de nationale Rabo Talentendag kan iedereen die iets wil leren van dé toptrainers van Nederland de instructie aan de talenten vanaf de zijlijn optimaal volgen. Daarnaast staan er ook interessante workshops en clinics op het programma. De toegang is voor iedereen gratis, dus kom op woensdag 5 september naar Ermelo!

Onderstaand zijn de startlijsten te downloaden.


- Startlijst Rabo Talentendag Dressuur


- Startlijst Rabo Talentendag Springen Parcours
- Startlijst Rabo Talentendag Springen Training


- Startlijst Rabo Talentendag Eventing

Let op: de startlijsten kunnen nog wijzigen. Check een dag voor het evenement de meest actuele startlijsten.