Ingezonden persbericht

Laatste nieuws

YOSHIDA START NIEUW FITNESS CONCEPT

Inleiding

Vanwege het 20 jarig bestaan, oktober aanstaande, wilde eigenaar Joost van Poorten vernieuwing binnen zijn sportcentrum Yoshida Sports, maar op wat voor gebied? Een uitbreiding die voor iedereen iets kan betekenen zou het mooiste zijn. Vandaar dat er is gekozen voor een mix van fitness/ kracht en conditietraining in een circuitvorm. Naast de sporten op gebied van zelfverdediging en vechtsport die Yoshida nu op het programma heeft staan maakt dit nieuws het geheel compleet. Yoshida start gegaan op maandag 3 september jl. De samenwerking van Yoshida met Technogym, Europa' s grootste fabrikant in Biomechanisch apparatuur is bijzonder. Want juist de keuze voor deze apparatuur van Technogym maakt het verschil. De apparaten die Yoshida Sports gebruikt werken op luchtdruk en zijn uniek voor de regio Uden. Het voordeel hiervan is dat je niets hoeft in te stellen. Je levert geen gevecht met het gewicht maar kunt je maximaal concentreren op de beweging. En dat geeft een hele andere dimensie aan training met fitness apparatuur.

Voordeel van fitness in groepstraining bij Yoshida

Op dit moment bestaat het Yoshida programma uit 10 verschillende sporten die allemaal in een groepstraining worden gegeven. Het voordeel van groepstraining is dat je nooit alleen bent en altijd door een instructeur wordt gecoacht en waar nodig gecorrigeerd. Het trainen in circuitvorm op biomechanisch apparatuur is een beleving op zich.Je kunt zowel tijdens de duw- als trekfase kracht zetten waardoor je in een relatief korte tijdsduur veel resultaat kunt bereiken. Je werkt in een groep van maximaal 19 personen, bijvoorbeeld gedurende 45 seconden per onderdeel. Je gebruikt in het circuit 9 toestellen waarmee je het gehele lichaam kunt trainen. Tussen de toestellen staan 10 'tussenstations' die per doelgroep kunnen veranderen. Denk bijvoorbeeld aan elastieken, speedbal, medicine ball en steps. Juist door de mix van apparaat met tussenstation komt je tot een ideale mix van bewegen.

Voor wie is deze nieuwe sport geschikt

Van recreant tot topsporter en iedereen die hier tussen zit. Met dit speciale apparatuur kun je werken aan: algehele training van het lichaam, conditieopbouw, vetverbanding, krachttoename algemeen en krachttoename sportspecifiek. Door de gebruiksvriendelijkheid van de apparatuur is er geen leeftijdsgrens.

Waar kun je Yoshida vinden:

Aan de Energielaan 15- 15a in Uden recht tegenover de Bouwmarkt Formido. Wij zijn bereikbaar via op 0413-259101 of te vinden op het internet www.yoshidasports.nl. Dus kom naar Yoshida Sports en maak gebruik van een gratis proeftraining zonder enige verplichting.

Foto (C) www.mataleo.nl