Politie Gelderland-Midden

Nijkerkse valt van fiets

Publicatiedatum: 5-9-2007 9:57:26

Nijkerk - Een 50-jarige Nijkerkse is woensdagochtend in haar woonplaats gewond geraakt toen ze met haar fiets ten val kwam. De vrouw fietste omstreeks 11:00 uur over het fietspad van de Bunschoterweg. Toen het wat harder begon te waaien zou haar poncho scheef gewaaid zijn. Toen de Nijkerkse deze recht wilde trekken, viel ze met de fiets. De vrouw liep een hoofdwond op en schaafwonden aan hand en been. Ze is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht en behandeld en vervolgens naar huis gebracht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Voorthuizer verdacht van diefstal laptop

Publicatiedatum: 5-9-2007 9:57:03

Voorthuizen - De politie heeft dinsdagochtend een 20-jarige Nijkerker aangehouden op verdenking van diefstal van een laptop. De man zou bij zijn werkgever een laptop hebben weggenomen en in zijn auto hebben gelegd. De werkgever, een transportbedrijf in Voorthuizen, ontdekte de vermeende diefstal en belde vervolgens de politie. Deze heeft de man om 10:50 uur aangehouden. De Nijkerker bekende de diefstal. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Justitie beslist wat er verder met de man gaat gebeuren.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Wageningse gewond bij aanrijding

Publicatiedatum: 5-9-2007 9:56:15

Wageningen - Een 29-jarige Wageningse is dinsdagochtend in haar woonplaats gewond geraakt na een aanrijding. De vrouw reed omstreeks 09:50 uur in haar auto over de Kortenburg. Op het kruispunt op de Kortenburg zou de 29-jarige geen voorrang hebben verleend aan een voor haar van rechts komend taxibusje. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij beide voertuigen zwaar beschadigd raakten. De Wageningse is met nekklachten en een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. De 42-jarige Arnhemse bestuurster van het taxibusje raakte niet gewond. Volgens de politie was er geen alcohol in het spel.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---