Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Afsluiting inrit Patrimoniumshof t/m 12 september

In opdracht van de deelgemeente Feijenoord voert Gemeentewerken, Werf Feijenoord, momenteel bij u in de buurt werk-zaamheden uit in het kader van het project Lange Dahlia.

Inrit
Intussen is men gevorderd tot aan de Jasmijnstraat. Maandag 10 september is de inrit vanaf de Jasmijnstraat naar Patrimoniumshof (foto) aan de beurt.

Duur
De werkzaamheden op die locatie duren tot en met woensdag 12 september. Onvoorziene omstandigheden, zoals wisselingen van het weer en de staat waarin de ondergrond zich bevindt, kunnen de duur beïnvloeden.

Afsluiting
Als gevolg hiervan is de inrit naar Patrimoniumshof op 10 september vanaf 7.00 uur s morgen afgesloten voor het verkeer. We verzoeken u uw auto vóór dit tijdstip te verplaatsen naar een andere plek buiten Patrimoniumshof.

Informatie
Voor meer informatie over de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer R. Leeuwis, via telefoonnummer (010) 428 61 94.

Van 10 t/m 12 september 2007 is de inrit vanaf de Jasmijnstraat naar Patrimoniumshof niet toegankelijk voor autos. Dit in verband met werkzaamheden in het kader van het project Lange Dahlia..