Persberichten Binnensticht, 11.00 uur

Utrecht, 05-09-2007

Gewond na aanrijding

ZEIST- Op dinsdagmiddag raakte een vrouw gewond na een aanrijding. Omstreeks 13.15 uur reed een 30-jarige vrouw uit Zeist op een fiets over de Boulevard. Op de kruising met de Oude Woudenbergsezandweg kwam zij in aanrijding met een vrachtwagen bestuurd door een 25-jarige man uit Asch. De vrouw werd enkele meters onder de vrachtwagen meegenomen omdat de chauffeur in eerste instantie niets in de gaten had. De vrouw kwam onder de vrachtwagen terecht en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Wonder boven wonder liep de vrouw alleen enkele schaafwonden op en een pijnlijke rug. De politie doet onderzoek naar de aanrijding. Mogelijk dat de vrouw voor de stilstaande vrachtwagen langsliep en toen de vrachtwagen ging rijden. Voor een vrachtwagenchauffeur is het nagenoeg niet te zien, zonder speciale spiegels, wat er vlak voor zijn wagen gebeurt.

Grote mond

ZEIST- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden omdat hij bedreigende woorden uitsprak tegen een parkeercontroleur. Omstreeks 16.30 uur ging de parkeerpolitie van Zeist poolshoogte nemen bij een auto aan het Bethanieplein. Hier bleek een autobezitter ten onrechte gebruik te maken van een invalidenparkeerkaart. Dit bleek inderdaad te kloppen en toen de parkeercontroleur de kaart wilde innemen werd hij uitgescholden door de 35-jarige man uit Zeist. De politie werd gewaarschuwd en de man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Belediging

DE BILT- Op dinsdagmiddag werd een automobilist aangehouden omdat hij een grote mond had. Omstreeks 14.50 uur kwam een 32-jarige man uit Polsbroek hard aanrijden en parkeerde zijn bestelbus lukraak op het voetpad. Toen een omstander wat van zijn agressieve rijgedrag zei, kon hij een grote mond terugkrijgen. Agenten die hier passeerden gaven de bestuurder een bekeuring voor het parkeren op het voetpad. De bestuurder werd hierop erg boos en beledigde de agenten. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.