De Nieuwe Hypotheken profiteert van verplichting tot openheid provisie

05/09/2007 11:27



De Nieuwe Hypotheken



De adviseurs van De Nieuwe Hypotheken hanteren een model van transparant adviseren welke naadloos aansluit op de ontwikkelingen in de markt. Veel kantoren die op de conventionele manier adviseren worden door de wetswijzigingen gedwongen tot een andere aanpak en melden zich bij De Nieuwe Hypotheken. Het feit dat de adviseurs van De Nieuwe Hypotheken van meet af aan openheid in hun verdiensten hebben gegeven wordt daarnaast beloond door de gestage groei van het aantla klanten. Deze is er namelijk van verzekerd dat de adviseur niet met zijn eigen portemonnee in het achterhoofd een advies uitbrengt omdat zij werken met een maximaal adviestarief. Het restant van de provisie wordt uitgekeerd aan de klant.

De Nieuwe Hypotheken is er trots op per 1 september een sterke franchisenemer aan haar gelederen te kunnen toevoegen welke vanuit Leeuwarden het concept in de noordelijke regio's zal gaan uitrollen. De officiële kickoff vindt plaats op zaterdag 15 september tijdens hèt drafsportevenement van Nederland: The Frisian Ascotday in Wolvega.

Hypotheekadviesketen De Nieuwe Hypotheken is na haar start een jaar geleden hard op weg naar landelijke dekking. Naast de bestaande vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Delft, Enschede en Leeuwarden worden gesprekken gevoerd met partijen in Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht en overige delen van het land.