Ingezonden persbericht

Ninet Internet Marketing introduceert Aanenuitbesteden.nl

Kostenbesparend online aan- en uitbesteden in de bouw

Wierden - 5 september 2007 - Ninet Internet Marketing, het bureau voor advies en implementatie van resultaatgerichte online marketing projecten, introduceert Aanenuitbesteden.nl, de nieuwe marktplaats die aannemers/directievoerders en specialisten/onderaannemers in de bouwwereld snel en doelgericht bij elkaar brengt.

Een succesvol proefproject met veertien specialisten en een aannemer heeft aangetoond dat de marktplaats voor alle partijen winstgevend is. De besparingen op arbeid kunnen oplopen tot 60%.

Specialisten kunnen via de tool sneller en meer passend werk vinden. Na registratie kan een specialist eenvoudig op zijn of haar profiel en eventuele referenties geselecteerd worden voor een offerteaanvraag. Ook kan een specialist zelf zoeken op passende werken die aanbesteed worden. Bestek en tekeningen zijn digitaal beschikbaar en binnen een werkdag leverbaar via de reprodienst van Aanenuitbesteden.nl. Offertes kunnen eenvoudig via de website gemaakt en gemaild worden.

Aannemers zullen op deze manier meer verdienen in minder tijd. De papieren rompslomp van offerteaanvragen met grote pakketten tekeningen die via de post verzonden moeten worden, is verleden tijd. Aannemers selecteren hun specialisten online en benaderen hen eenvoudig via email. Welke specialisten de offerteaanvraag gelezen hebben en projectdocumenten gedownload of besteld hebben, is gelijk zichtbaar. Hierdoor wordt nabellen hierover overbodig. Offertes kunnen simpel met elkaar vergeleken worden via de portal. Aanpassingen in de tekeningen hoeven slechts centraal en digitaal doorgevoerd te worden. De betrokken specialisten krijgen automatisch een emailbericht wanneer wijzigingen zijn doorgevoerd.

Erik Nieuwenhuis, initiatiefnemer, geeft aan:"Ik kom uit de bouwwereld en hoor al jaren dat alles efficiënter kan. Voor mij een reden tot actie. Met mijn ervaring vanuit de bouwwereld en de online business, en met de aanvullende expertise van mijn businesspartners, verwacht ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan de efficiency in de bouwsector en de transparantie in de markt."

Over Aanenuitbesteden.nl
Aanenuitbesteden.nl, geregistreerd als Besloten Vennootschap te Wieren, is de nieuwe kostenbesparende marktplaats voor aannemers en specialisten in de bouw. Via Aanenuitbesteden.nl kunnen aannemers/directievoerders en specialisten/onderaannemers elkaar sneller, efficiënter en beter vinden. Kijk voor meer informatie op www.aanenuitbesteden.nl

Mediacontacten

* Aanenuitbesteden.nl, Erik Nieuwenhuis,
telefoon 0547 385299 / 06 41507089, email nieuwenhuis@aanenuitbesteden.nl

* Carolijn Peelen BV (voor Aanenuitbesteden.nl), Carolijn Peelen,
telefoon 06 53280936, email carolijn@peelen.nu

Illustratie
http://www.aanenuitbesteden.nl/images/illustratie.pdf

()

Eppe 12 | 2811 CN Reeuwijk | T 0653280936 | F 0182 300569