Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Meerdere woninginbraken in wijk Ankummer Es II

Dalfsen, 05-09-2007

Tussen maandagavond 3 september 23.00 uur en dinsdagochtend 4 september 07.00 uur werden op verschillende plekken in Dalfsen woninginbraken gepleegd. Aan het Wicherserf werd een raam aan de achterzijde van een woning geforceerd, waarna onbekenden een portemonnee met geld en diverse bankpassen, twee mobiele telefoons en een agenda hebben meegenomen.

Aan het Luukmanserf werd eveneens ingebroken. Daar kwamen de daders binnen door de achterdeur te forceren. Er werden meerdere mobiele telefoons, geld en bankpassen buitgemaakt.

Ook een pand aan het Grutterserf werd door ongenode gasten bezocht. Ditmaal kwam men binnen via de schuifpui. De buit bestond hier eveneens uit een geldbedrag en een mobiele telefoon.

Ook aan het Boskerserf werd een inbraak gemeld. Daar werd de garagedeur geforceerd. Er werd echter niets weggenomen, omdat de daders vermoedelijk stuitten op een afgesloten tussendeur. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Mocht u tussen maandagavond 3 september 23.00 uur en dinsdagochtend 4 september 07.00 uur iets opvallends hebben gezien wat te maken zou kunnen hebben met deze inbraken dan verzoekt de politie u contact op te nemen via 0900-8844.